Het Nieuwe Lint

Zes kavels in Rijnsburg
Gaat u hier uw vrijstaande droomvilla bouwen?

Welkom thuis aan Het Nieuwe Lint! Hier gaat u gegarandeerd heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. In deze sfeervolle, kleinschalige villawijk zijn zes kavels beschikbaar, waarop u naar eigen inzicht uw luxe droomvilla kunt realiseren. De kavels zijn 385 tot ruim 500 vierkante meter groot en vier ervan beschikken over een privé ligplaats aan de Vliet. Deze unieke locatie ligt in een landelijke, ruimtelijke omgeving, met veel natuur en dichtbij het strand. Een plek die garant staat voor rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.

De kavels van villawijk Het Nieuwe Lint worden verkocht door Van der Meer makelaars.

Van der Meer makelaars toont u graag de mogelijkheden en geven u een indruk van de toekomstige woonomgeving. Daarnaast adviseren zij u graag bij het kiezen van de juiste kavel voor uw droomvilla en zorgen ze dat het traject van de koop-/aannemingsovereenkomst, bouw en oplevering inzichtelijk is.Locatie
Inspiratie
De architecten
ContactAanvullende informatie

Bent u er al van overtuigd dat Het Nieuwe Lint uw nieuwe thuis wordt? Of kunnen we u nog van dienst zijn met aanvullende informatie? Wellicht wilt u meer weten over de locatie of onze architecten? Of wilt u zich direct inschrijven?

Neem contact op

OVERAL DICHTBIJ

Natuurrijk gebied
Rustige omgeving
Dichtbij het strand

Alles in de buurt

Wonen aan Het Nieuwe Lint betekent genieten van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er naast de basisscholen ook middelbare scholen voor vmbo, havo en vwo te vinden. Daarnaast biedt Rijnsburg op sportief gebied volop keuzemogelijkheden. In de nabije omgeving vindt u fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties.

Op de onderstaande kaart ziet u hoe dichtbij alle voorzieningen vanaf Het Nieuwe Lint zijn. Als u in de rechterkolom een voorziening selecteert, verschijnt deze op de kaart. Scrolt u hier vervolgens overheen, dan ziet u de afstand tot villawijk Het Nieuwe Lint.

 

Kerk
Basisschool
Middelbare school
Centrum
Dokter
Horeca
Park
Snelweg
Winkel
Zwembad
5 min
5 min
7 min
7 min
7 min
5 min
6 min
6 min
4 min
5 min
5 min
5 min
5 min
5 min
4 min
7 min
2 min
8 min
7 min
2 min
4 min
4 min
4 min
15 min
Het Nieuwe Lint

DE LOCATIE

Rijnsburg valt onder de gemeente Katwijk en ligt vlakbij de prachtige bollenvelden. Vanuit uw droomwoning aan Het Nieuwe Lint bent u zo op het strand van de badplaatsen Katwijk of Noordwijk. Zoekt u uw vertier graag in de grotere, bruisende steden? Dan zijn Leiden, Den Haag en Amsterdam snel bereikbaar. Ook Schiphol is met de auto slechts een half uur vanaf Rijnsburg verwijderd.

Kortom: Het Nieuwe Lint is een uitgelezen plek om heerlijk van uw eigen, unieke woning en tuin te genieten en tegelijkertijd volop in het leven te staan.

Al uw droomwensen in één villa

Droomt u er al jaren van uw eigen villa vorm te geven? Dan kunt u aan Het Nieuwe Lint uw inspiratie de vrije hand geven. Samen met de architect van Livingstone verwerkt u al uw wensen en eisen in een prachtig uitgewerkt ontwerp. Vervolgens begeleiden we u bij elke stap van het bouwproces, zodat u onbekommerd geniet van de realisatie van uw woning. Vanaf de allereerste schets tot de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!Inspiratie opdoen

Als u uw villa laat bouwen, wilt u natuurlijk dat alles tot in de kleinste details klopt. Daarom is het belangrijk dat u zich van tevoren goed oriënteert en veel inspiratie opdoet. Op de website van Livingstone ziet u volop voorbeelden van eerder gerealiseerde villa’s en kunt u uw eigen moodboard samenstellen. Op ons inspiratieplein ziet en ervaart u bovendien zelf welke verschillende opties er allemaal zijn. Ook het inspiratieboek geeft u volop ideeën.
Vraag het inspiratieboek aanDe architect die bij u past

Niets is zo persoonlijk als een eigen huis. Logisch dus dat u bij Livingstone uw eigen architect uitkiest. Op basis van eerdere ontwerpen en zijn persoonlijke verhaal, kiest u de architect die u het meest aanspreekt.
Ontmoet de architecten

Altijd de architect die bij u past

Niets is zo persoonlijk als een eigen huis. Logisch dus dat u bij Livingstone uw eigen architect uitkiest. Hier maakt u kennis met ze. Deze echte professionals realiseren al jarenlang droomwoningen. Vanaf het allereerste contact zetten zij alles op alles om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Ze vertellen u graag over hun persoonlijke inspiratiebronnen en tonen u eerder gerealiseerde villa’s. Zo kiest u de architect die uw dromen écht waarmaakt!

Richard Martens

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!

Marco Bakkers

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

Frank van Ierssel

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.

René Heuvelink

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.

Nicky van der Kooij

Als Architect heb ik de voorkeur voor natuurlijke en tactiele materialen in combinatie met duurzame ontwerpen. Mijn architectuurstijl is te beschrijven als modern. Ik vind het altijd leuk en een uitdaging om klassieke bouwstijlen te vertalen naar een hedendaagse variant. Bij het ontwerpen van woningen komen de wensen van de opdrachtgever, specifieke eigenschappen locatie en de architectonische visie samen tot een. Hiermee is het mogelijk om te komen tot een unieke woning met karakter.

Rick Apon

Mijn passie voor architectuur begon voor mij toen ik nog erg jong was. Mijn eerste woning bestond volledig uit Lego en Kapla. Zo zijn ook mijn eerste schetsen gemaakt op losse papiertjes met een kleurrijke stift aan de keukentafel. Ik ben tijdens mijn studie Architectuur begonnen bij Livingstone als Revit-modelleur en ben nu vol op actief in mijn Ontwerpers rol. Dankzij mijn brede technische achtergrond als Modelleur, kan ik mijn opdrachtgevers nog beter passend adviseren in het realiseren van hun droomwoning. Ik leg in mijn ontwerpen vooral de aandacht op de locatie en hoe de woning daarin tot zijn recht komt. Waar ik als Ontwerper gelukkig van wordt, is om met mijn kennis en passie de woondromen van mijn opdrachtgevers werkelijkheid te laten worden.

Maak een afspraak

Hebt u een kavel en hebt u al ideeën over uw ideale woning? Dan wil u die vast graag met één van onze architecten bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak. Nadat u gezamenlijk uw wensen en eisen hebt doorgenomen, maakt uw architect direct een eerste schets.

Maak een afspraak

Een kavel kopen?

Heerlijk wonen aan Het Nieuwe Lint in Rijnsburg, in een villa die al uw dromen waarmaakt. Het kan! Neem voor interesse contact op.

Uw droomhuis laten realiseren?

Wilt u uw droomhuis laten ontwerpen en volledig worden ontzorgt bij de bouw van deze villa?
Steeds inspiratie opdoen voor uw toekomstige droomvilla?
Schrijf u in voor de Livingstone nieuwsbrief.

Bel de makelaar
(09:00 - 17:00u)

Wij helpen u graag

Bel nu