Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Prefab huis of Livingstone huis: in 7 stappen realiseren we uw droomhuis

Wij realiseren graag de villa van uw dromen! Livingstone bouwt echter geen standaard prefab huizen. Wij bouwen in heel Nederland prefab casco huizen met een traditioneel afgewerkte buitenkant. Veel mensen denken dat bij een prefab huis niets te kiezen valt. Integendeel zelfs, u heeft bij Livingstone tal van mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren.  In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Standaard prefab huizen kunnen wij u niet bieden, maar op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en daarnaast talloze keuzemogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, zonnepanelen, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal een van onze architecten al uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden van Livingstone.

Bent u nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Stap 2: Prijsopgave en schetsontwerp

Voor iedere bouwwens kunt u bij Livingstone terecht! Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Het schetsontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Stap 3: Van schetsontwerp tot 3D ontwerp

Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Bij akkoord, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Stap 4: Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar om met de bouw van uw droomhuis te beginnen![/vc_column_text][vc_column_text]

Stap 5: Prefab casco met een traditioneel afgewerkte buitenkant

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw droomhuis.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan er begonnen worden met de traditioneel afgewerkte buitenkant.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Hierdoor is de bouw van uw woning altijd gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Stap 6: Oplevering van uw droomhuis

Een grondige kwaliteitscontrole vinden wij belangrijk. Of het nu gaat om een standaard prefab huis of zoals bij Livingstone om een unieke woning op maat. Na deze controle wordt u uitgenodigd voor de oplevering van uw huis.

Stap 7: Welkom thuis in uw droomhuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Geen standaard prefab huis, maar uw eigen unieke woning met traditionele afwerking is nu uw droomhuis geworden. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Bent u overtuigd en wilt u in plaats van een standaard prefab huis, een unieke woning bouwen die geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.