Voldoende ruimte om het huis van uw dromen te realiseren en van uw privacy te genieten. Lekker centraal gelegen tussen aantrekkelijke steden en fraaie natuurgebieden. En dan ook nog eens zelf beslissen of u kiest voor een hypermoderne of meer traditionele woning. Binnen het project ‘Leeuwerik’ in Dongen is alles mogelijk. En omdat Livingstone u helpt de juiste keuzes te maken en u bij het totale bouwproces begeleidt, kunt u er volop van genieten.

Hebt u straks de sleutel van uw eigen droomwoning in handen?

Locatie
Kavels
Villa's
De ontwerperDe locatie

Leeuwerik’ ligt op een steenworp afstand van Dongen en is centraal gelegen tussen aantrekkelijke steden en fraaie natuurgebieden. Landelijk gelegen tussen het groen, maar toch vlakbij alle voorzieningen, zoals winkels en scholen. Dat betekent: thuis heerlijk genieten van alle rust en toch de bruisende gezelligheid binnen handbereik.

Overal dichtbij

Vanuit het landelijke ‘Leeuwerik’ bent u snel in grote steden als Breda, Tilburg, Den Bosch of Eindhoven. Lekker shoppen, uitgaan, naar een expositie of theatervoorstelling: het kan allemaal. Zelfs Eindhoven Airport is vlakbij. In de omgeving vindt u diverse fraaie golfcourts, maneges en sportaccommodaties. Bovendien bent u zo in de jachthaven van Drimmelen, de Biesbosch, de Loonse en Drunense duinen of de vennen bij Oisterwijk. Met de kinderen of kleinkinderen kunt u zelfs op de fiets naar de Efteling in Kaatsheuvel.

Natuurrijk
Rustige omgeving
Centraal tussen 3 steden

De indeling

Het project ‘Leeuwerik’ bestaat uit elf royale kavels, rustig gelegen aan een doodlopende weg. Zes van deze prachtige kavels zijn nog beschikbaar.

Alauda
Kavel nummer 1
1097 m2
Mirafra
Kavel nummer 2
1110 m2
Galerida
Kavel nummer 3
1109 m2
Erema
Kavel nummer 4
1112 m2
Calanda
Kavel nummer 6
1156 m2
Ammoma
Kavel nummer Verkocht
- m2
Certhila
Kavel nummer 10
1031 m2

De grijsgekleurde woningen zijn niet meer beschikbaar
De villa's

Binnen het project ‘Leeuwerik’ kunt u kiezen tussen hypermoderne en meer traditionele woningen. Dus wat uw smaak ook is: hier wordt uw droomvilla werkelijkheid.


De ontwerper vertelt

Wat een geweldig project: 'Leeuwerik'. De locatie heeft een landelijk karakter, terwijl u toch vlakbij Dongen en diverse gezellige steden woont. Maar wat het helemaal bijzonder maakt, is dat u zelf de stijl van de woning mag kiezen. Dat is vrij uniek in Nederland. U zult begrijpen dat ik daar heel blij van word.

Wat het helemaal bijzonder maakt, is dat u zelf de stijl van uw woning mag kiezen.

Frank van Ierssel

Als ontwerper bij Livingstone heb ik al talloze villa's ontworpen, in de meest uiteenlopende stijlen. Het blijft een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij onder andere inspireren door factoren als de gezinssituatie, het kavel en de omgeving. Ontwerpen is mijn passie. Ik ben dan ook trots dat ik u hier zeven van mijn ontwerpen mag presenteren, die qua ontwerp behoorlijk uiteenlopen. Eén ding hebben ze gemeen: ze mogen allemaal binnen 'Leeuwerik' worden gerealiseerd. Laat u inspireren. En wellicht schudden we elkaar dan binnenkort de hand en maken we samen van uw droomwoning werkelijkheid.

Lees meer over Frank van Ierssel

Contact

Wilt u meer weten over het project 'Leeuwerik', de villa's of onze aanpak?
Stel dan hieronder uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.