Alle getoonde woningen zijn woningen ter inspiratie en zijn niet kavel gebonden. Samen met de architect van Livingstone ontwerpen wij samen met u uw droom woning op het kavel naar uw wens

Heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen, op een royale kavel met uitzicht over de landerijen. Dat kan binnen het project ‘Adamsland’, midden in het dorp Waarland. Hier vindt u volop rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Op deze locatie hebt u de volledige vrijheid om de villa te laten ontwerpen die helemaal bij u past. We begeleiden het totale bouwproces en helpen u de juiste keuzes te maken, zodat u er volop van kunt genieten.

Hebt u straks de sleutel van uw eigen droomwoning in handen?

Locatie
Kavels
Inspiratie Villa's
De architect
Interesse in een vrijstaande woning?

Plan een afspraak met Klaver makelaardij

Interesse in een rijwoning?

Neem dan contact op met Bouwend Waarland
De Locatie

In Waarland en omgeving vindt u diverse fraaie golfcourts, maneges en sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit uw droomwoning zo op het strand van de badplaatsen Bergen aan Zee, Petten en Sint Maartenszee.

Overal dichtbij

In Waarland vindt u diverse winkels en een basisschool. In Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar zijn volop mogelijkheden voor vmbo, havo en vwo en voor hoger en middelbaar beroepsonderwijs.

Natuurrijk
Rustige omgeving
Dichtbij de grote stedenInteresse in een vrijstaande woning?

Plan een afspraak met Klaver makelaardijInteresse in een rijwoning?

Neem dan contact op met Bouwend WaarlandAlle getoonde woningen zijn woningen ter inspiratie en zijn niet kavel gebonden. Samen met de architect van Livingstone ontwerpen wij samen met u uw droom woning op het kavel naar uw wens

De indeling

Adamsland bestaat uit in totaal uit 12 kavels. Om u alvast te inspireren, hebben wij een aantal diverse ontwerpen van villa’s hierop ingetekend. U bent echter volledig vrij in uw keuze van kavel en villa. De villa’s op deze website kunt u wellicht gebruiken als uitgangspunt om uw wensen met onze architect te bespreken.

Noam
Kavel nummer 4
575 m2
Silla
Kavel nummer 5
615 m2
Azura
Kavel nummer 7
657 m2
Enos
Kavel nummer 8
657 m2
Noam
Kavel nummer 9
795 m2
Eva
Kavel nummer 10
795 m2
Silla
Kavel nummer 11
800 m2
Awan
Kavel nummer 12
735 m2

De grijsgekleurde woningen zijn niet meer beschikbaar

Interesse in een vrijstaande woning?

Plan een afspraak met Klaver makelaardij

Interesse in een rijwoning?

Neem dan contact op met Bouwend Waarland
Het ontwerp en stijl van deze woningen zijn ter inspiratie. U maakt samen met de architect van Livingstone uw droomvilla helemaal naar uw wens.

De villa's

Binnen het project ‘Adamsland’ is alles mogelijk. Een modern, klassiek of rustiek ontwerp? U bepaalt zelf hoe uw droomwoning eruit ziet. Ter inspiratie laten we hier een aantal ontwerpen zien. Onze architect gaat graag met u aan tafel om uw droomvilla helemaal naar wens te ontwerpen. 


Interesse in een vrijstaande woning?

Plan een afspraak met Klaver makelaardij

Interesse in een rijwoning?

Neem dan contact op met Bouwend Waarland

De architect vertelt

Om een droomhuis te realiseren is het belangrijk om echt de tijd te nemen. Om uitgebreid met mensen te praten en door te vragen. Ik vind het geweldig om al die specifieke ideeën en dromen die mensen in hun hoofd hebben, te vertalen naar de werkelijkheid. Naar een ontwerp dat alle verwachtingen overtreft. Graag ga ik met u aan tafel om het huis van uw dromen in Adamsland te schetsen.

Ik vind het geweldig om al die specifieke ideeën en dromen die mensen in hun hoofd hebben, te vertalen naar de werkelijkheid.

Maarten Kemperink

Over Maarten Kemperink

Van jongs af aan wist ik al dat ik architect wilde worden en nieuwe werelden wilde creëren. Mijn passie is unieke villa’s ontwerpen in de meest uiteenlopende stijlen, voor particuliere opdrachtgevers. Samen met hen ga ik deze uitdaging dan ook graag aan.
Contact

Wilt u meer weten over het project 'Adamsland', de villa's of onze aanpak?
Stel dan hieronder uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.