Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Kennis maken?
0
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Leiden

Over Villa Leiden

Villa Leiden is een statig ontwerp waarbij het gebruik van contrast in de kleuren van gevels en kozijnen direct opvalt. Verschillende accenten zoals de verspringende gevels en dakvorm, de strakke donkere belijning en de houten panelen maken dit ontwerp helemaal af.

Deze woning biedt een zee aan ruimte waardoor optimaal woongenot wordt gegarandeerd. De achterzijde van de woning is op de eerste verdieping voorzien van royaal balkon. Op de begane grond is een veranda gerealiseerd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van uw droomhuis? Onze architecten adviseren u graag! Zij hopen u snel te mogen ontmoeten op ons inspiratieplein!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 241 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.265 m3 Goothoogte: 6,0 m Nokhoogte: 10,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.