Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Kennis maken?
0
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Mijdrecht

Over Villa Mijdrecht

Villa Mijdrecht is met recht een exclusief woningontwerp te noemen. De voorzijde van de villa oog stoer dankzij het donkere metselwerk in combinatie met de robuuste witte belijning. De verspringende gevels en dakvormen geven het ontwerp een speels effect.

Ook de achterzijde van deze royale villa is imponerend met de glazen pui en de robuuste veranda over de gehele breedte van de woning.

Is villa Mijdrecht inspirerend voor uw droomhuis? Onze architecten maken ook graag voor u een exclusief ontwerp wat geheel voldoet aan uw woonwensen. Kom eens vrijblijvend langs op ons inspiratieplein of maak direct een afspraak!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 332 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.596 m3 Goothoogte: 6,0 m Nokhoogte: 10,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.