Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Kennis maken?
0
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Pijnacker

Over Villa Pijnacker

Deze royale, exclusieve villa is ontworpen in een landelijk stijl. Deze levensloopbestendige woning heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de witte gevels met donkere accenten in combinatie met de rieten kap. De verspringende gevels zorgen daarnaast voor een speels effect. De robuuste entrée aan de voorzijde is de eye-catcher van deze villa. De achterzijde van de woning heeft dankzij de strakke belijning en grote raampartijen een moderne uitstraling. 

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 196 m2 Kamers: 5 Inhoud: 992 m3 Goothoogte: 3,2 m Nokhoogte: 8,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.