Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Kennis maken?
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Rotterdam

Over Villa Rotterdam

De voorzijde van deze royale klassieke villa oogt stoer en robuust. Fraaie detaillering is te vinden in het metselwerk, het getoogde raamkozijn op de eerste verdieping, de natuurstenen leien en uiteraard het hol gebogen dakschild. De achterzijde van de woning oogt imposant dankzij de royale uitbouw met grote raampartijen. Ook hier is weer gebruik gemaakt van getoogde raamkozijnen, waardoor een nostalgische sfeer ontstaat. Met vrij uitzicht over het water kunt u hier optimaal genieten van de rust en ruimte in de omgeving.

Zoals aan de buitenzijde al zichtbaar wordt, is deze woning royaal van opzet en biedt het een zee aan woon- en leefruimte.
Via de entree, met separate garderobekast, heeft u toegang tot de ruime woonkamer met aansluitend de grote leefkeuken.
In de royale uitbouw vindt u de eetkamer en televisiekamer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot een extra ruimte die naar eigen inzicht kan worden ingericht.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamer gecreëerd, waarvan 1 met eigen inloopkast. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met badkamer en inloopkast gerealiseerd.  Daarnaast is hier ook ruimte gemaakt voor de technische ruimte en een extra toilet.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 267 m2 Kamers: 6 Inhoud: 746 m3 Goothoogte: 5,5 m Nokhoogte: 9,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.