Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

2 onder 1 kap huis bouwen

Wilt u een 2 onder 1 kap huis bouwen? Uit praktische of kostenefficiënte overwegingen kan een twee-onder-één-kapwoning voor u een ideale oplossing zijn. Wellicht is uw kavel niet al te groot, of schrijft het bestemmingsplan u voor een twee-onder-één-kapwoning te bouwen. Uw twee-onder-één-kapwoning kan met evenveel vrijheid en variatie worden ontworpen.

Op onze website tonen wij u talloze verschillende ontwerpen ter inspiratie. In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van twee-onder-één-kapwoningen. Wilt u een 2 onder 1 kap huis ontwerpen en vervolgens uw huis laten bouwen? Ga dan niet voor een standaard cataloguswoning. In samenspraak met onze architect kunt u uw eigen invulling geven aan uw villa.

1. Een stijlvolle 2 onder 1 kap woning laten bouwen?

Opvallend aan deze 2 onder 1 kap woning zijn de specifieke dakvorm en de decoratieve bekroning van de geveltop. De buitenzijde is stijlvol afgewerkt met een grijze steen met donkere plint. De royale dakoverstekken en de grote raampartijen maken Zoeterwoude & Rijndijk helemaal af!

huis bouwen

2. Tweekapper met een eigen indeling

Villa Berkel & Rodenrijs is een schitterende tweekapper. De woningen lijken identiek maar hebben toch een specifieke kenmerken en een eigen indeling waardoor beide woningen uniek zijn.

3. Tijdloos & veelzijdig

Tijdloos en veelzijdig, dat is Villa Rijssen & Holten. De ruime uitbouw aan de voorgevel levert de mogelijkheid voor een groot balkon op.

4. Twee-onder-één-kapwoning in jaren ’30 stijl

Een bijzondere twee-onder-één-kapwoning op een bijzondere plek, dat is Villa Mill & Sint Hubert in het kort!

De buitenkant oogt als één grote villa, maar herbergt twee ruime en complete woningen. De voor de jaren ’30 stijl kenmerkende langwerpige ramen, de overstekken met antracietkleurige dakpannen en de getoogde voordeur springen direct in het oog.

5. Slimme, duurzame oplossingen

Villa Leidschendam & Voorburg is een statige twee-kapper in een klassiek jasje. Slimme, duurzame oplossingen maken deze Livingstone-woning extra bijzonder.

Tips!
– Livingstone maakt duurzaam bouwen betaalbaar. Informeer vrijblijvend naar de financiële voordelen.
– Wij bieden u een breed scala aan duurzame oplossingen. Of u nu kiest voor een sedum dak, warmtepompinstallatie of zonnepanelen, niets is voor Livingstone te gek.

Lees hier alles over energieneutraal bouwen en wonen!

6. Efficiënte lay-out en eerlijke architectuur

Een efficiënte lay-out en eerlijke architectuur typeert de tweekapper Gilze & Rijen. Door het praktische ontwerp van deze tweekapper kunt u uw kavel optimaal en kostenefficiënt benutten!

Wilt u een eigen 2 onder 1 kap huis laten bouwen?

Een eigen 2 onder 1 kap huis ontwerpen en vervolgens uw 2 onder 1 kap huis laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Geen standaard prefab woning maar we creëren een uniek woningontwerp gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen. Bekijk onze villa’s om inspiratie op te doen of ga samen met een van onze architecten aan de slag met het ontwerpen van uw droomhuis.

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak op ons inspiratieplein.

Lees onze andere artikelen om nóg meer inspiratie op te doen:

❮ Naar nieuwsoverzicht