Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Vanaf de allereerste schets tot aan de feestelijke oplevering

Een eigen huis bouwen dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Wie droomt daar niet van? Onze experts helpen u graag die droom waar te maken. Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! 

Onze ontwerpers, architecten en kopersbegeleiders begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw droomhuis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Een droomhuis dat aan al uw wensen en eisen voldoet

We begrijpen dat het bouwen van een villa persoonlijk is. Daarom bepaalt u bij ons zelf met welke architect u aan tafel gaat en met wie u uw droomvilla gaat creëren. De architecten en ontwerpers van Livingstone zijn echte professionals die al jarenlang droomwoningen realiseren. Vanaf het eerste contact zetten zij alles op alles om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. 

Maak kennis met onze ontwerpers en architecten!

Kom kennismaken en inspiratie opdoen op ons inspiratieplein in Breda! U vindt er vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuzemogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Download het gratis inspiratieboek boordervol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Echt thuiskomen kan alleen als alles één geheel is!

Om ervoor te zorgen dat u het bouwproces zo zorgeloos mogelijk ervaart, staat het hele Livingstone team voor u klaar. Nadat de architect en specialisten ervoor hebben gezorgd dat uw ontwerp door de welstandscommissie is goedgekeurd, neemt de kopersbegeleider het stokje van hen over. 

Uw kopersbegeleider adviseert u bij het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Denk hierbij aan de badkamer(s), keuken, haard en tuin. Ook op het gebied van elektra en duurzaamheid staat hij of zij u met raad en daad terzijde! Tot het tekenen van de aannemingsovereenkomst met onze bouwpartner wordt u door de kopersbegeleider begeleid. Daarna valt u, tot en met de feestelijke oplevering van uw droomhuis, onder de hoede van onze bouwpartner. 

huis ontwerpen

Onze bouwpartners bij u in de buurt

Waar in Nederland u ook gaat bouwen, er is altijd een Livingstone-partner bij u in de buurt. Onze lokale bouwpartners kennen uw regio goed en hebben binding met uw woonomgeving. Dit resulteert in meer betrokkenheid en korte communicatielijnen. 

Door een hechte en vaak jarenlange samenwerking zijn wij erg goed op elkaar ingespeeld en kunnen wij u snel van dienst zijn. Livingstone hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom laten wij onze bouwpartners, door derden, toetsen op zaken zoals bouwkwaliteit, klantgerichtheid en financiële soliditeit.

Welkom thuis! 

Is het bouwen van uw huis klaar, dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de feestelijke oplevering. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

huis laten bouwen

Huis laten bouwen? Kies voor Livingstone! 

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis laten bouwen? Ga dan voor een maatwerk villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen! Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten.

❮ Naar nieuwsoverzicht