Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Interieur

De sfeer en inrichting die u altijd al wenste

Echt thuis komen kan alleen als uw interieur naadloos aansluit op uw specifieke woonwens. Voor de meeste mensen is het inrichten van een huis geen dagelijkse bezigheid, daarom helpen wij u graag verder met een interieurontwerp waarbij uw persoonlijk smaak uiteraard voorop wordt gesteld.

Uw interieur
op maat ontworpen

Uw droomvilla is pas af als ook het interieur volledig is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Livingstone ontwerpt uw villa én het interieur, zodat deze volledig op elkaar zijn afgestemd. Door schetsen, 2D- en 3D-presentaties weet u exact welke sfeer uw woning bij de oplevering zal uitstralen en bent u ervan verzekerd dat alles straks tot in de kleinste details klopt.

Ook het ontwerp van uw interieur is bij Livingstone in professionele handen


Een droomvilla vraagt om een droominterieur

Uw interieur bepaalt in belangrijke mate het gebruik en de beleving van uw villa. Logische dus dat Livingstone hier veel aandacht aan besteedt. Als het ontwerp van uw woning definitief is, maakt u samen met één van onze interieurontwerpers een inventarisatie van uw interieur- en woonwensen. Het interieurontwerp wordt in 2D en 3D aan u gepresenteerd, zodat u uw woning echt al beleeft.

Inspiratie voor uw interieur