Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Inspiratie nodig voor uw droomvilla?

Hier vindt u de wereld aan ideeën

Alle inspiratie onder één dak

U speelt misschien al langer met de gedachte om uw eigen villa te laten bouwen. Een luxueus en heerlijk thuis, dat aan al uw wensen voldoet. Daarbij is het belangrijk om van tevoren veel inspiratie op te doen. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn en worden uw ideeën steeds concreter. Livingstone biedt u de wereld aan inspiratie: gewoon onder één dak. En online. Zo leggen we samen de basis voor uw droomwoning.

Onze architecten hebben volop ideeën

Uw eigen villa laten bouwen: dat is maatwerk. Logisch dus dat u bij Livingstone zelf uw architect kiest, om samen uw ideale woning te creëren. Het zijn allemaal echte professionals, die al jarenlang droomwoningen realiseren en volop ideeën hebben. Vanaf het allereerste contact zetten zij alles op alles om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Ontmoet onze architecten

Download het gratis inspiratieboek boordervol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Doe inspiratie op in onze villa’s

Op ons inspiratieplein vindt u vier villa’s op ware grootte. Vier villa’s vol inspiratie voor uw toekomstige droomwoning. Ontdek de vele mogelijkheden en materialen en leg de basis voor uw nieuwe thuis.

Ontdek het inspiratieplein
Maak een dronevlucht

Maak uw eigen moodboards

Op uw persoonlijke, online moodboards verzamelt u al uw wensen en ideeën voor het huis van uw dromen. Door dit samen met uw partner en/of kinderen te doen, worden ook ieders specifieke wensen inzichtelijk. Zo maakt u uw plannen steeds concreter. Voor de architect vormen deze moodboards een uitstekend uitgangspunt voor een passend en persoonlijk ontwerp van uw villa.

Zo maakt u moodboards