Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Onze architecten

Laat uw ideeën vertalen naar een
exclusief ontwerp

Laat uw ideeën vertalen naar een exclusief ontwerp

Uw eigen villa laten bouwen: dat is maatwerk. Logisch dus dat u bij Livingstone zelf uw architect kiest om samen uw ideale woning te creëren. Het zijn allemaal echte professionals, die al jarenlang droomwoningen realiseren. Vanaf het allereerste contact zetten zij alles op alles om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Ontmoet onze architecten en ontdek wat hen inspireert. En kies vervolgens die architect die het best bij u past.

Richard Martens

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!

Ontdek de ontwerpen van Richard

Marco Bakkers

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

Ontdek de ontwerpen van Marco

Frank van Ierssel

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.

Ontdek de ontwerpen van Frank

René Heuvelink

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.

Ontdek de ontwerpen van René

Nicky van der Kooij

Als Architect heb ik de voorkeur voor natuurlijke en tactiele materialen in combinatie met duurzame ontwerpen. Mijn architectuurstijl is te beschrijven als modern. Ik vind het altijd leuk en een uitdaging om klassieke bouwstijlen te vertalen naar een hedendaagse variant. Bij het ontwerpen van woningen komen de wensen van de opdrachtgever, specifieke eigenschappen locatie en de architectonische visie samen tot een. Hiermee is het mogelijk om te komen tot een unieke woning met karakter.

Ontdek de ontwerpen van Nicky

Rick Apon

Mijn passie voor architectuur begon voor mij toen ik nog erg jong was. Mijn eerste woning bestond volledig uit Lego en Kapla. Zo zijn ook mijn eerste schetsen gemaakt op losse papiertjes met een kleurrijke stift aan de keukentafel. Ik ben tijdens mijn studie Architectuur begonnen bij Livingstone als Revit-modelleur en ben nu vol op actief in mijn Ontwerpers rol. Dankzij mijn brede technische achtergrond als Modelleur, kan ik mijn opdrachtgevers nog beter passend adviseren in het realiseren van hun droomwoning. Ik leg in mijn ontwerpen vooral de aandacht op de locatie en hoe de woning daarin tot zijn recht komt. Waar ik als Ontwerper gelukkig van wordt, is om met mijn kennis en passie de woondromen van mijn opdrachtgevers werkelijkheid te laten worden.

Ontdek de ontwerpen van Rick

Plan een speeddate met één van onze architecten.

Ontdek in slechts 45 minuten hoe u samen met ons uw dromen werkelijkheid maakt.

Plan een speeddate