Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

5 manieren om inspiratie op te doen op ons inspiratieplein

Bent u op zoek naar inspiratie voor het bouwen van uw droomhuis? Bezoek ons inspiratieplein van 1.200 vierkante meter in Breda. Hier vindt u vier volledig ingerichte villa’s en diverse specialisten die graag met u meedenken. In dit artikel vertellen we u hier graag meer over.

1. Leer onze bouwtechniek kennen

Een Livingstone villa kan al in zestien weken worden gerealiseerd. Inclusief badkamer, keuken, schilderwerk enzovoort. We kunnen uw woning zo snel realiseren omdat een gedeelte van de woning vooraf in de fabriek wordt geproduceerd. We bouwen geen standaard prefab huis voor u, maar op deze manier heeft u wel de voordelen van een prefab casco.

Op ons inspiratieplein hebben we een gedeelte van een woning ‘doormidden gezaagd’. Zo wordt voor u onze bouwtechniek zichtbaar en tastbaar. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

2. Loop door onze villa’s

Onze villa’s echt ervaren kan natuurlijk alleen door er daadwerkelijk doorheen te lopen. Op ons inspiratieplein vindt u daarom vier volledig ingerichte villa’s op ware grootte. Zo kunt u onderzoeken welke bouwstijl het best bij u past en welke elementen u wel en niet mooi en vooral ook praktisch vindt. Denk hierbij ook aan variaties in plafondhoogtes en verschillende soorten kozijnen.

Bent u nog niet uitgekeken na een bezoek aan ons inspiratieplein? Bezoek dan ook een van onze Open Huizen. Houd onze agenda in de gaten of volg Livingstone op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

3. In gesprek met onze architecten

Tijdens het eerste gesprek met een van onze architecten horen wij graag meer over uw ideeën en verwachtingen en vertellen wij u meer over onze mogelijkheden. Vervolgens brengt de architect uw toekomstige woning al schetsend tot leven. Helemaal op maat natuurlijk!

Lees meer in het artikel: Waarom al onze villa’s altijd maatwerk zijn…

architect

4. Ontdek onze duurzame oplossingen

Livingstone treft diverse maatregelen om uw woning duurzaam te bouwen. Zowel bij het ontwerp van de villa als tijdens de bouw. Zo kunnen we onder andere extra isolatie aanbrengen in de muren, vloeren en het dak van uw toekomstige huis en zonnepanelen en een aardwarmtepomp installeren.  Op ons  inspiratieplein kunt deze technieken komen bekijken.

Lees meer in het artikel: Duurzaam bouwen: welke maatregelen treft Livingstone?

5. Bekijk bakstenen, deuren, trappen en meer

Op ons inspiratieplein kunt u zien uit welke tientallen dakpannen, bakstenen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer u kunt kiezen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

❮ Naar nieuwsoverzicht