Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

7 april Wooninspiratie Event

Zaterdag 7 april bent u van harte welkom op het Wooninspiratie Event in Naaldwijk. U kunt uw afspraak zelf inplannen via wooninspiratie-event.nl/livingstone

Tijdens het Livingstone inspiratie-event zijn twee van onze architecten aanwezig en bieden wij u de unieke kans om gratis een schetsontwerp te laten maken voor uw droomhuis. Zij hebben jarenlange ervaring met het vertalen van persoonlijke wensen naar een exclusief ontwerp. Zij kunnen u perfect adviseren in alle keuzes die u gaat maken.

Ook kunnen wij u deze dag verschillende 3D-tekeningen, maquettes en vele ontwerpen tonen als concrete voorbeelden van wat u op een kavel kunt bouwen. Met onze VR-bril kunt u zelfs een Livingstone villa binnenstappen en rondkijken.

Om u volledig te kunnen ontzorgen hebben wij inmiddels een jarenlange samenwerking met onze woonconceptparners. Deze partners: Rene Don Hoveniers, Ambiance Naaldwijk en Grando Keukens & Bad zijn deze dag ook aanwezig om uw vragen en mogelijkheden te bespreken.

Kortom genoeg redenen om naar het Wooninspiratie Event te komen!

Plan vandaag nog een afspraak via wooninspiratie-event.nl/livingstone.
U kunt uiteraard ook mailen naar  info@livingstone.org of bellen naar 076-5 735 735.

Laat u vrijblijvend inspireren
Geen advies nodig, maar zoekt u nog wat inspiratie? Ook dan bent u van harte welkom op het Livingstone inspiratie-event Westland. Ontdek de laatste trends en laat u inspireren in een informele sfeer. Voor een hapje, drankje en kidsclub met toezicht wordt gezorgd.

Wij zien u graag zaterdag 7 april 2018 tussen 9:30 uur en 17:00 uur bij Ambiance te Naaldwijk (Patijnenburg 2).

❮ Naar nieuwsoverzicht