Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Huis bouwen? Maak kennis met onze ontwerpers en architecten!

Wilt u een huis bouwen? Ga dan niet voor een standaard cataloguswoning. Daag onze architecten uit!

Wij begrijpen dat het bouwen van een villa persoonlijk is. Daarom bepaalt u bij ons zelf met welke architect u aan tafel gaat en met wie u uw droomvilla gaat creëren.

Echte professionals, die al jarenlang droomwoningen realiseren

Onze architecten en ontwerpers zijn echte professionals, die al jarenlang droomwoningen realiseren. Vanaf het eerste contact zetten zij alles op alles om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Zij nemen u graag mee in wat hun inspireert bij het ontwerpen van uw droomvilla, zodat u de architect kan kiezen die het beste bij u past.

Richard Martens

Richard is al 20 jaar werkzaam als architect. In zijn tienerjaren hebben zijn ouders een eigen huis gebouwd. Richard: “Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!”

Meer weten over Richard of zijn ontwerpen bekijken?

huis bouwen

Marco Bakkers

Als architect laat Marco zich vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel.

Marco: “Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.”

Meer weten over Marco of zijn ontwerpen bekijken?

Architect Marco Bakkers

Maarten Kemperink

Van jongs af aan wist Maarten al dat hij architect wilde worden en nieuwe werelden wilde creëren. Zijn passie is unieke villa’s ontwerpen in de meest uiteenlopende stijlen, voor particuliere opdrachtgevers. Maarten: “Samen met hen ga ik deze uitdaging dan ook graag aan.”

Meer weten over Maarten of zijn ontwerpen bekijken?

huis laten bouwen

Frank van Ierssel

Frank is ontwerper bij Livingstone en heeft al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Hij vindt het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Hij laat zich hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. 

Frank: “Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.”

Meer weten over Frank of zijn ontwerpen bekijken?

huis ontwerpen

René Heuvelink

Als kind was René altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten in het bos. Hij is bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij zijn ervaring als modelleur heeft hij een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning.

René: “Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.”

Meer weten over René of zijn ontwerpen bekijken?

huis bouwen

Niels Coremans

Niels: “Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.”

Meer weten over Niels of zijn ontwerpen bekijken?

villabouw

Huis laten bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis laten bouwen? Ga dan voor een maatwerk villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten.

❮ Naar nieuwsoverzicht