Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Rick Apon

Wie is Rick Apon?

Mijn passie voor architectuur begon voor mij toen ik nog erg jong was. Mijn eerste woning bestond volledig uit Lego en Kapla. Zo zijn ook mijn eerste schetsen gemaakt op losse papiertjes met een kleurrijke stift aan de keukentafel. Ik ben tijdens mijn studie Architectuur begonnen bij Livingstone als Revit-modelleur en ben nu vol op actief in mijn Ontwerpers rol. Dankzij mijn brede technische achtergrond als Modelleur, kan ik mijn opdrachtgevers nog beter passend adviseren in het realiseren van hun droomwoning. Ik leg in mijn ontwerpen vooral de aandacht op de locatie en hoe de woning daarin tot zijn recht komt. Waar ik als Ontwerper gelukkig van wordt, is om met mijn kennis en passie de woondromen van mijn opdrachtgevers werkelijkheid te laten worden.

Stel een vraag aan Rick Apon Maak een afspraak met Rick Apon
Passie

Als ik niet aan het ontwerpen ben, ben ik druk in de weer met mijn andere grote passie: mijn auto. Met mijn Volkswagen Scirocco heb ik vele evenementen mogen bezoeken en inspiratie mogen op doen voor mijn volgende project: mijn Volkswagen Passat. Mijn grote (auto) droom is om ooit zelf een Volkswagen Golf MK1 GTI of Volkswagen Caddy MK1 te bezitten.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik uit mijn reizen maar ook uit verschillende literatuur. Van de fantastisch doordachte ontwerpen van Bjarke Ingles tot de organische vormen van Zaha Hadid . Deze iconen inspireren mij om kritisch naar mijn creativiteit te durven kijken en de uiterste potentie uit elk ontwerp te halen.

Meer over Rick Apon

Mocht ik nog vrije tijd over hebben, besteed ik die graag samen met mijn partner Julia en onze Labrador Kaia. We trekken er graag op uit om te wandelen of even uit te waaien op het strand. Mijn partner en ik ontdekken ook graag samen de wereld waarbij we zoveel mogelijk verschillende culturen willen opsnuiven. Afgelopen jaar hebben we een indrukwekkende reis mogen maken door Egypte waarbij het bezoek aan Gizeh een hoogtepunt was. Onze volgende droomreis? Een rondreis door Zuid-Amerika.
Bekijk de ontwerpen van Rick Apon