Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Bouwvertraging? Niet als u bouwt met Livingstone

U bent de maanden, weken en zelfs dagen aan het aftellen. U kunt niet wachten om de sleutel van uw droomhuis in ontvangst te nemen. Maar dan komt er een kink in de kabel… Bouwvertraging. De grootste nachtmerrie van iedereen die een huis laat bouwen. Bij Livingstone loopt u geen bouwvertraging op. Gegarandeerd. Welkom thuis!

Geen standaard prefab woning, wél de voordelen van prefab casco

Bij Livingstone bouwt u geen standaard prefab woning, maar u heeft wél de voordelen van een prefab casco. Er wordt veel voorverwerkt in de fabriek, wat betekent dat er minder uitstoot is op de werkplaats. Deze prefab-elementen worden compleet op de bouw aangeleverd en vervolgens in een keer geplaatst. Hierdoor kunnen we het aantal kraanbewegingen tot een minimum beperken.

We gaan altijd op zoek naar alternatieven

Op het moment dat blijkt dat er tóch te veel uitstoot op de werkplaats is, gaan we op zoek naar alternatieven. Dit komt eigenlijk zelden voor. Elektrisch bouwen zou in dat geval een oplossing kunnen zijn. Tijdens de bouw wordt dan gewerkt met elektrische kranen, elektrische molens en andere elektrische materialen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie

Het kopen van een woning is vaak de grootste financiële stap in uw leven. Bij het bouwen van uw villa wilt u daarom zoveel mogelijk zekerheid. Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Hierdoor is de bouw van uw woning altijd gegarandeerd. De Woningborg-garantie biedt u als koper van een Livingstone villa twee vormen van zekerheid: de afbouwwaarborg en de herstelwaarborg. Meer informatie over de Woningborg-garantie vindt u hier. Daarnaast komt Livingstone de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na.

Wij heten u graag welkom thuis

Mensen helpen om zorgeloos het huis van hun dromen te laten bouwen. Een echt thuis te creëren, waar alles op z’n plek valt. Dat is de belangrijkste drijfveer van het Livingstone-team. Want thuis: dat is ons rustpunt. Dat is de plek waar we samenzijn met familie en vrienden. Thuis: dat moet gewoon perfect zijn. En voelen.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis bouwen? Geen standaard prefab woning dus, maar wél de voordelen van een prefab casco. Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht