Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Bungalow bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat.

Een bungalow bouwen met Livingstone

Ook uw eigen bungalow laten bouwen? Livingstone ontwerpt en bouwt op maat ontworpen levensloopbestendige villa’s in elke bouwstijl. Een bungalow is een woning bestaande uit enkel de begane grond met vaak een plat of hellend dak. De woonoppervlaktes zijn er in allerlei soorten en maten: klein, ruim en groot. Deze woning is ideaal als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt wonen. 

Livingstone bouwt uw woning volledig naar uw persoonlijke wens. U wordt gedurende het hele proces ontzorgd door Livingstone: het centrale punt voor alle betrokken partijen. Zo kunt u genieten van een onbezorgd bouwproces en na oplevering van uw unieke droomwoning.

Lees meer over het proces

Ontwerp uw bungalow met uw eigen architect

Het bouwen van een bungalow vergt veel voorbereiding in verband met het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan. Onze architecten zorgen ervoor dat uw toekomstige woning aan alle eisen en regelgeving voldoet.

Uw eigen architect

De architecten van Livingstone hebben door de jaren heen al vele woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Bij elk villaontwerp wordt er gekeken naar de complete woonwens en -voorkeur. Gedurende het eerste gesprek worden uw persoonlijke woonwensen in kaart gebracht. Tijdens de vervolgafspraak presenteren we het ontwerp en ontvangt u een gerichte prijsindicatie. Voelt het goed en wilt u de woning bij Livingstone laten bouwen? Dan kunnen we het project starten!

Ontwerp uw bungalow in drie stappen

1

Eerste gesprek

Tijdens het eerste, oriënterende gesprek, kijken we samen naar uw wensen en behoeften, geven wij advies of bieden wij hulp bij uw (toekomstige) kavel en kijken we naar alle mogelijkheden voor de realisatie van uw bungalow.

2

Ontwerp

In de vervolgafspraak gaan we verder met het ontwerp van uw bungalow, hierbij houden wij rekening met uw wensen, behoeften, ideeën en de mogelijkheden van uw kavel.

3

Villa in 3D en prijsopgave

Vervolgens ontvangt u een 3D-ontwerp van uw droomvilla inclusief een gerichte prijsindicatie van de bouwkosten. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan tijdens de bouw.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

De architecten van Livingstone hebben door de jaren heen al vele woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Bij elk villaontwerp wordt er gekeken naar de complete woonwens en -voorkeur. Bekijk een aantal van onze gerealiseerde woningen.

Over Villa Baekeland

Villa Baekeland is een prachtige, moderne villa. Deze levensloopbestendige woning kent enkele opvallen de kenmerken waaronder de verspringende gevels. Het witte strakke stucwerk in combinatie met de houten delen, de grote glaspartijen, en de ruime overkapping maken deze villa echt helemaal af.

Over Villa Heemskerk

Villa Heemskerk is een op maat ontworpen woning met een robuust uiterlijk. De verspringende gevels zorgen voor een uniek, speels geheel. Opvallend is het wisselende materiaalgebruik. De combinatie van de grijze gemêleerde gevelstenen, de gestucte accenten en de houten panelen geven deze villa een geheel eigen karakter.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Woningontwerp en woningbouw: Livingstone brengt deze twee werelden samen. Samen met u ontwerpen onze ervaren architecten uw persoonlijke bungalow. Wij werken samen met bevlogen bouwpartners die de bouw van uw droomwoning verzorgen. Gedurende het ontwerp- en bouwproces wordt u volledig ontzorgd en is Livingstone uw vaste aanspreekpunt.

1

Volledig op maat ontworpen woning

Livingstone ontwerpt en bouwt villa’s volledig op maat naar uw persoonlijke wensen. Wilt u graag enkele inspiratiewoningen bekijken? Kom naar ons inspiratieplein in Breda en bekijk vier volledig ingerichte woningen.

2

Volledige ontzorging

Van schets tot de uiteindelijke oplevering. Wij zijn uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Zo wordt u volledig ontzorgd gedurende het bouwproces.

3

Vaste bouwpartners

Samen met vaste, lokale aannemers realiseert Livingstone unieke woningen door heel Nederland.

Over Livingstone

Uw eigen, unieke droomvilla bouwen? Livingstone is uw persoonlijke en betrokken partner. Samen met ervaren architecten en gespecialiseerde lokale bouwpartners zorgen wij ervoor dat uw ideale woningontwerp voldoet aan uw wensen en aan de eisen van de kavel. U kunt zorgeloos genieten van het hele proces: Livingstone ontzorgt u volledig, van ontwerp tot en met de feestelijke oplevering.

Veelgestelde vragen

Wat is een bungalow?

Een bungalow is een woning bestaande uit één verdieping: de begane grond. Dit gelijkvloerse woningtype legt makkelijk verbindingen met keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Lees meer over deze bouwstijl.

Wat kost een bungalow?

Wat het laten bouwen van een bungalow kost, is volledig afhankelijk van uw wensen en behoeften. Op basis van het kennismakingsgesprek en de vervolgafspraak komt een eerste woningschets tot stand, inclusief een gerichte prijsindicatie van de bouwkosten.

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Het Livingstone bouwproces begint met een eerste ruwe schets, gevolgd door een woningontwerp in 3D gemaakt door een van onze architecten. Vervolgens wordt u verbonden aan een kopersbegeleider die u tijdens het bouwproces volledig begeleid, zodat u heerlijk kunt genieten van de bouw van uw woning. Benieuwd naar het volledige proces? Lees het hier.

Ons proces

Zijn de bungalows die Livingstone bouwt energieneutraal?

Alle woningen bij Livingstone worden op maat ontworpen. Bij het ontwerp van uw droomwoning houden onze architecten rekening met de norm Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Zij geven advies over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen: warmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie en overige. Welke keuze u daadwerkelijk maakt, bepaalt u uiteindelijk zelf.