Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een huis bouwen is geen eitje, maar…….

bij Livingstone ontzorgen we u gedurende het hele traject!

Het voorjaar komt eraan, tijd voor nieuwe plannen! Droomt u van het bouwen van uw eigen huis? Dan is het fijn om samen te werken met een partij die u van de allereerste schets tot en met de oplevering begeleidt. Zo geniet u heel ontspannen van het hele bouwproces. Meer weten? Maak een afspraak op ons inspiratieplein in Breda.

Ontdek de vele mogelijkheden
Maak kennis met onze architecten en laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw droomhuis. Tijdens uw afspraak kunt u uitgebreid rondkijken in vier villa’s op ware grootte en ideeën opdoen voor uw eigen nieuwe woning. Neem alvast een digitaal kijkje op ons inspiratieplein.

droomhuis

Interieur, keuken en badkamer
Bij Livingstone geven we niet alleen aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe woning. Ook bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur, keuken en badkamer begeleiden we u graag verder. Daarnaast informeren u ook over de slimme en duurzame mogelijkheden op het gebied van verlichting. Zo zorgen we er samen voor dat uw woning en interieur optimaal tot hun recht komen.

Haard
Wilt u heerlijk genieten van de sfeervolle warmte van een haard of houtkachel? Of gaat uw voorkeur uit naar een meer duurzame pellet- of gaskachel? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden zodat u straks heerlijk kunt genieten van een aangename warmte in uw woning en op uw terras.

Tuin
Ook uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw nieuwe woning. Of u nu kiest voor groot en weelderig of compact en knus. Alles is mogelijk. Onze partner Don Hoveniers is dit weekend ook aanwezig om de mogelijkheden door te nemen.

Woninginspiratie

Wat zijn uw woonwensen?
Wij horen graag meer over uw bouwplannen en onze architecten kunnen uw woonideeën perfect vertalen naar een woningontwerp op maat. Geen woonwens is ons te gek. Wilt u dat ook, zo’n (t)huis dat van alle gemakken is voorzien? Plan dan een afspraak in via 076-5735735 of info@livingstone.org en laat u inspireren!

* Vanzelfsprekend hanteren wij de RIVM richtlijnen.

Vraag hier ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht