Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een huis bouwen met Livingstone

Wilt u een huis bouwen? In 7 stappen realiseren we de villa van uw dromen! Livingstone bouwt huizen door heel Nederland. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

huis bouwen

In 7 stappen naar uw droomvilla

  • Stap 1: Kom kennismaken en inspiratie opdoen op ons inspiratieplein in Breda! U vindt er vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.
  • Stap 2: Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.
  • Stap 3: Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.
  • Stap 4: Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner.
  • Stap 5: Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw huis. Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.
  • Stap 6: Is het bouwen van het huis klaar, dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering.
  • Stap 7: Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.
huis laten bouwen

Woningborg-garantie

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Grip op de planning

Als u nu de Livingstone app downloadt, heeft u de planning altijd bij de hand. Zo houdt u heel gemakkelijk overzicht en weet u wanneer u tijd moet vrijhouden voor een afspraak met uw architect. Of met de ontwerper van bijvoorbeeld uw tuin of keuken. Bovendien leest u hier hoe u zich op elk gesprek voorbereidt en vindt u er de documenten die u daarvoor eventueel nodig heeft. Ook fijn: is er iets klaar, dan kunt u dat in de app meteen afvinken.

Download hier de planning

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten op ons inspiratieplein.

❮ Naar nieuwsoverzicht