Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een huis laten bouwen? Livingstone inspireert, creëert en realiseert!

Het is uw droom: een eigen huis laten bouwen. Een woning helemaal naar uw eigen smaak en wensen. Zonder concessies te hoeven doen. Livingstone helpt u niet alleen bij het realiseren van uw droom. Wij maken het bouwen van uw eigen huis ook leuk! Samen met onze specialisten begeleiden wij u in het complete proces. In deze blog leest u hoe Livingstone u inspireert en vervolgens helpt bij de creatie en realisatie van uw droomwoning. 

Inspiratie voor uw droomhuis

Uw eigen huis laten bouwen? De voorpret begint bij het opdoen van inspiratie. Heeft u al een idee hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u het proces liever helemaal blanco aanvliegen? In beide gevallen, geen probleem. Livingstone inspireert u graag! 

Door de jaren heen heeft Livingstone een groot portfolio opgebouwd. Onze architecten helpen u graag door uiteenlopende voorbeelden met u door te nemen, zodat u inspiratie opdoet. Zo kunt u door onze fotogalerij bladeren van eerder gerealiseerde villa’s. Daar vindt u ook de specificaties van deze woningen. Of doe inspiratie op door een kijkje te nemen op onze pagina met 3D villa’s. Daar vindt u 3D ontwerpen van veel van de villa’s uit ons portfolio. Op zoek naar nog meer inspiratie? Bezoek dan ons inspiratieplein in Breda of online op de website. Daar vindt u meer dan 1.200 m2 aan ideeën, mogelijkheden en bouwmaterialen. 

Uw ideeën ook visualiseren? Maak zelf een eigen moodboard! Daarmee maakt u op een eenvoudige manier uw woonwensen duidelijk. Met onze speciale moodboard creator maakt u ieders wensen inzichtelijk. Bespreek uw moodboard samen met een van onze architecten en kom zo tot uw ideale droomwoning.

Huis bouwen

Creatie van uw droomhuis

Inspiratie en ideeën voldoende? Dan komen we aan bij de volgende fase voor het laten bouwen van uw huis. De creatie van uw droomhuis! Het bouwen van uw droomhuis is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom kunt u bij Livingstone zelf uw architect bepalen. Onze architecten zijn stuk voor stuk echte professionals, maar hebben natuurlijk allemaal hun eigen invalshoek en achtergrond. Om de keuze te vereenvoudigen hebben onze architecten daarom een eigen profiel. Bekijk de profielen van onze architecten en ontdek wat hen inspireert bij het ontwerpen van uw droomvilla.

Heeft u uw architect gekozen, dan kunt u vervolgens uw ideeën en wensen met de architect bespreken. Deze zal vervolgens alles op alles zetten om uw droomhuis te ontwerpen.

Huis laten bouwen

Realisatie van uw droomhuis

Met het hele gezin aan de keukentafel in uw nieuwe woning. Een spannend boek lezen in uw comfortabele stoel in de woonkamer. Of genieten van de laatste zonnestralen, achterin de tuin. Ziet u het voor u? Dan komen we aan bij de laatste en misschien wel meeste uitdagende fase van het proces. Het realiseren van uw droomwoning. Er komt namelijk heel wat bij kijken om uw huis daadwerkelijk te bouwen. Gelukkig hoeft u alleen het leuke werk te doen! Zoals het uitkiezen van de afwerking van uw woning. En daarbij wordt u natuurlijk goed begeleid door onze specialisten.

Livingstone begeleidt u bij het gehele traject. Het ontwerp is gereed, maar er moeten nog vele keuzes en afspraken gemaakt gaan worden. Bijvoorbeeld het comfort- en afwerkingsniveau dat u voor ogen heeft. Maar wij helpen u ook bij het aankopen van een kavel en het rondkrijgen van de financiering of noodzakelijke vergunningen.

Daarnaast is een goede planning en inzicht in uw kosten erg belangrijk. Zo begeleiden wij u bij het maken van een goede planning. Die u vervolgens ook digitaal beschikbaar heeft en stap voor stap kunt volgen in onze app. Ook maken wij samen een zo transparant mogelijk inzicht in de kosten. Waarbij ook gekeken wordt naar eventuele bijkomstige kosten. Zodat u exact weet welke inverstering er nodig zal zijn om uw huis te laten bouwen. 

Natuurlijk wilt u ook het bouwproces op de voet volgen. Aan de hand van een technische omschrijving geven wij u een zo goed mogelijk inzicht in het bouwproces. Hierin staat helder weergegeven wat er gaat gebeuren en wie hiervoor verantwoordelijk is. 

Wonen in uw droomwoning

Ten slotte komen we bij het leukste deel: wonen in uw droomwoning! De voorpret is afgelopen en u geniet daadwerkelijk van uw droomhuis. Ook nu kunt u nog op ons rekenen, met onze nazorg. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen achteraf of veranderen er wensen gedurende de tijd? U kunt altijd rekenen op Livingstone.

Villa Hellevoetsluis

Ook uw eigen huis laten bouwen?

Uw droom werkelijkheid maken en uw huis laten bouwen? Kom inspiratie opdoen voor uw droomhuis? Bezoek ons inspiratieplein in Breda of vraag ons neem inspiratieboek aan. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vandaag nog contact op met ons! Bel ons op 076 5735735 of mail naar info@livingstone.org

❮ Naar nieuwsoverzicht