Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een huis met veranda of overkapping laten bouwen?

Houdt u ook zo van het buitenleven en wilt u in de zomer extra lang buiten genieten? Een huis met een veranda en/of overkapping is dan misschien echt iets voor u! Bij Livingstone bouwen wij uw droomhuis geheel voor u op maat. Onze architect maakt graag een ontwerp op basis van uw wensen, dus als u een huis met een veranda of een overkapping wilt, dan zorgen wij dat dit geregeld wordt!

De voordelen van een veranda of overkapping

Een veranda of een overkapping straalt niet alleen luxe uit, maar verlengt de woning ook naar buiten toe. Op deze manier creëert u een grotere leefruimte. Als u gaat voor een veranda of overkapping wordt het luxe gevoel van binnen gecombineerd met de vrijheid van buiten. 

Wilt u ‘s avonds langer genieten van de buitenlucht of gewoon meer tijd doorbrengen in de tuin? Dan is een veranda of overkapping zeker een aanrader. U kunt er bijvoorbeeld ook gelijk een knusse buitenhaard laten plaatsen, zodat u buiten kunt zitten als het weer afkoelt. Daarbij is een veranda erg gezellig, maar ook praktisch als u een keer een tuinfeest wilt geven. Als de weersomstandigheden wat minder zijn, dan heeft u altijd nog plek om gezellig buiten te zitten onder de overkapping. 

Als u uw huis door Livingstone laat bouwen kunnen wij eenvoudig de stijl van de woning binnen toepassen op uw veranda of overkapping. Zo kunnen we onder andere dezelfde materialen en kleuren voor zowel binnen als buiten gebruiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw veranda geheel aansluit op de rest van uw woning en alles mooi overloopt. 

Bouw samen met Livingstone

Wilt u graag een huis bouwen met hieraan een veranda of overkapping? Livingstone laat deze droom graag in vervulling gaan! In globaal 7 stappen heeft u de woning van uw dromen. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen en eisen meegenomen worden en u tijdens de bouw van uw huis geheel ontzorgd wordt. Wij ontfermen ons over de voor u minder leuke zaken zoals verzekeringen, vergunningen, contracten, bestemmingsplannen enzovoorts, zodat het bouwen van een eigen huis ook voor u een feestje blijft. 

huis bouwen

We werken bij Livingstone altijd met vaste bouwpartners, waardoor we in staat zijn om telkens een uitstekende kwaliteit aan onze klanten te leveren. Bent u benieuwd of we ook in uw omgeving bouwen? De Livingstone villa’s zijn door héél Nederland te vinden. Dus ook in uw stad of dorp! Bent u overtuigd en wilt u een Livingstone huis laten bouwen? Neem dan contact op met een van onze architecten of bezoek ons inspiratieplein! Mocht u nog twijfelen of er eerst even over na willen denken, dan kunt u ook eerst onze villa’s ter inspiratie bekijken. 

❮ Naar nieuwsoverzicht