Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een levensloopbestendige woning voor jarenlang plezier!

Met een levensloopbestendige woning bent u voorbereid op alle levensfasen, waardoor u er heerlijk lang in kunt blijven wonen. Als het meezit zelfs uw hele leven!

Bij de term levensloopbestendig denkt u waarschijnlijk niet direct aan een luxe en moderne villa. Toch is dat wel wat u kunt verwachten van een levensloopbestendige woning van Livingstone! 

Levensloopbestendige woning of seniorenwoning

Een levensloopbestendige woning wordt in de volksmond ook wel een seniorenwoning genoemd. Dit kan erg verwarrend zijn. Want ook als u nog vitaal bent kan een levensloopbestendige woning prima voldoen aan uw woonwensen op dit moment.

villa bouwen

Wanneer kiest u voor een levensloopbestendige woning?

Misschien bent u nog niet op de leeftijd om aan een levensloopbestendige woning te denken. Maar u wilt wel een huis bouwen die niet alleen nu, maar ook op latere leeftijd aansluit bij uw woonwensen. 

Dan is een levensloopbestendige woning wellicht iets voor u. Uw Livingstone architect ontwerpt dan een unieke woning voor u die qua uitstraling perfect bij uw woonwensen past en daarnaast beschikt over alle benodigde functionaliteiten waar een levensloopbestendige woning om vraagt.

Wat maakt een woning levensloopbestendig?

Een levensloopbestendige woning van Livingstone wordt zo ingericht dat u er in elke levensfase comfortabel en veilig  kunt (blijven) wonen. Uw architect houdt bij de indeling van de woning rekening met de mogelijkheid om nu of later een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. 

De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Of u nu een woning wilt laten bouwen die al meteen voldoet, of dat u de woning later eenvoudig wilt kunnen herinrichten, uw architect adviseert u graag!  Bent u benieuwd naar onze villa’s? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten!

Bezoek ons inspiratieplein in Breda

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze variaties in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, zonnepanelen, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer.

❮ Naar nieuwsoverzicht