Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een rietgedekte villa laten bouwen?

Wilt u een rietgedekte villa laten bouwen? Bij Livingstone kunt u met iedere bouwwens terecht. Onze architecten maken graag een schets van uw droomvilla die aan alle wensen voldoet. Wilt u weten hoe we uw rietgedekte villa bouwen? Lees er meer over in dit blogartikel.

Rietgedekte villabouw door Livingstone

Een rieten dak geeft een woning vaak een warme en natuurlijke uitstraling. Als een rieten dak goed gelegd wordt, kent het vele voordelen. Zo houdt het dak in de winter de warmte vast en zorgt het er in de zomer juist voor dat het niet te warm wordt. Bovendien straalt een rietgedekte villa een gezellige, romantische sfeer uit. Als u uw villa door Livingstone laat bouwen bepaalt u zelf helemaal hoe de villa eruit komt te zien. Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer.

Rietgedekte villa

In een paar stappen uw droomvilla laten bouwen

Bij Livingstone helpen we u graag aan uw droomhuis. Allereerst zal een van onze architecten een schets maken die aan al uw wensen voldoet. We zullen er overigens wel voor zorgen dat uw villa binnen het bestemmingsplan van de gemeente past. Vervolgens geeft u goedkeuring als alles naar wens is en gaan we met het opgestelde plan naar de gemeente. 

Livingstone zorgt er bovendien voor dat alle bouwvergunningen aangevraagd zullen worden. Daarna kunnen we gaan beginnen aan de bouw van uw rietgedekte villa. Hierbij verzorgen we graag het hele totaalplaatje. Van het aanleggen van de tuin tot het plaatsen van uw keuken. Na afronding van deze laatste stap kunt u gaan genieten van uw nieuwe huis. 

Kwaliteit en nazorg

Als u bij Livingstone uw villa laat bouwen bent u gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit en nazorg. Zo bouwt Livingstone altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. Bovendien werken we altijd met vaste partners samen waardoor we de kwaliteit van ons werk goed kunnen waarborgen. Maar ook na de bouw van uw villa staan we altijd voor u klaar als u opmerkingen of vragen heeft. 

Rietgedekte villa

Rietgedekte villa laten bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen rietgedekte huis laten bouwen? Ga dan voor een op maat gemaakte villa van Livingstone. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten.

❮ Naar nieuwsoverzicht