Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Housewarming party

Zo gaat het dak eraf

Het is zover. De woning waar u altijd al van droomde is af. U hebt het helemaal in stijl ingericht en dit is nu echt uw thuis. De afgelopen maanden hebt u de mensen om u heen ongetwijfeld tot in detail over de voortgang verteld. Nu is het moment aangebroken om het eindresultaat aan al uw familie en vrienden te laten zien. Het is tijd voor een housewarming party!

Een onvergetelijk huis vraagt om een onvergetelijk feest. Een feest in stijl. Livingstone brengt u vast in de stemming met de Livingstone Housewarming box, die u bij de oplevering van uw villa hebt ontvangen. En natuurlijk helpen we u graag op weg met een aantal ideeën. Zo organiseert u zorgeloos uw housewarming party en kan het dak eraf!

  • Passende versiering

Een feest wordt helemaal af met een passende aankleding. Bedenk een thema of kies een kleur en stem daar alles op af. Ballonnen, slingers, verlichting, tafelaankleding, drankjes, hapjes… Door naast de woning en tuin ook de oprit te versieren, komen uw bezoekers meteen in feeststemming binnen.

  • De lekkerste tapas

Door verschillende kleine hapjes voor te bereiden, hebt u voor ieder wat wils.

  • Proost!

Natuurlijk staan de wijn en het bier klaar als u een housewarming party geeft. En de champagne mag ook knallen. Maar serveer ook eens een aantal feestelijke cocktails.

  • Muziek

Bij een feest hoort muziek. Maak daarin bewuste keuzes. Kiest voor een achtergrondmuziekje, zodat iedereen gezellig kan kletsen of gaat u voor een keiharde beat, zodat het dak eraf knalt? Langzaam opbouwen kan natuurlijk ook. Wil u zorgeloos genieten? Stel dan van tevoren een playlist op.