Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Zin in een herfstwandeling vol wooninspiratie?

Bezoek onze inspiratiedagen op 9 en 10 november

Stelt u zich eens voor dat u volgend jaar rond deze tijd heerlijk warm op de bank in uw droomhuis zit. Het kan! Op 9 en 10 november organiseren we een sfeervolle herfstwandeling op ons inspiratieplein in Breda. Een inspirerende wandeling langs verrassende ideeën, innovatieve oplossingen en duurzame concepten. Zodat het huis van uw dromen straks tot in de kleinste details klopt.

Volop inspiratie voor uw droomvilla

inspiratieplein

Samen met onze partners laten we u graag kennismaken met de laatste (duurzame) innovaties en mogelijkheden op woninggebied. Kom langs.

Livingstone
Ontdek de unieke aanpak van Livingstone en dwaal rond in vier villa’s op ware grootte. Of ga in gesprek met één van onze architecten en laat een eerste schets van uw droomvilla maken. Neem vast een kijkje op ons inspiratieplein

VR-experience
Onderga de VR-experience en rijd door een wijk met zes van onze woningen.

Verlichting
Met de juiste verlichting komen uw woning en interieur optimaal tot hun recht. Ontdek ook de slimme en duurzame mogelijkheden op dit gebied. Zo bespaart u op de energierekening en bedient u eenvoudig uw verlichting via uw smartphone.

huis laten bouwen

Haarden
Heerlijk genieten van de sfeervolle warmte van een haard of houtkachel. Of van een meer duurzame pellet- of gaskachel. Laat de winter maar komen.

Warmtepompen
Met een duurzame warmtepomp is uw droomwoning helemaal klaar voor de toekomst. Ontdek hoe dat werkt.

Hebt u zin in een herfstwandeling vol woonideeën? U bent van harte welkom. Onder het genot van een kop heerlijke warme chocolademelk brengen we samen uw droomwoning weer een stapje dichterbij.

Wat:                Inspiratiedagen
Wanneer:      Zaterdag 9 november tussen 9.00 uur en 17.00 uur & zondag 10 november tussen 12.00 uur en 16.00 uur
Locatie:         Vossenberg 4, 4825 BH Breda

Vraag hier ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht