Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een huis bouwen? U staat er bij ons nooit alleen voor!

Wilt u een eigen huis ontwerpen en vervolgens uw huis laten bouwen? Een eigen huis bouwen roept veel vragen op. Er zijn oneindig veel keuzes om uw woning naar eigen wens vorm te geven. Dat maakt het juist zo leuk en spannend! Bij Livingstone beloven we u de beste bouwervaring. U staat er bij ons nooit alleen voor! Wij putten uit decennialange kennis en ervaring.

Een vaste scherpe prijs

Bij Livingstone hebben we een gestroomlijnd proces. We kopen bouwmaterialen centraal in bij onze vaste leveranciers. Ook hebben we degelijke afspraken met onze bouwpartners; de lokale vaste aannemers met wie wij langdurig samenwerken. Hierdoor kunnen wij transparant werken, zonder verborgen kosten of onvoorziene uitgaven achteraf. Dat is wel zo prettig!

De beste kwaliteit voor uw geld

Door onze unieke aanpak kunnen we uw villa na een zo kort mogelijke bouwperiode naar tevredenheid opleveren.

Voor iedere bouwwens!

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht. Wij helpen u graag op weg en bieden onbeperkte keuzemogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Uw villa in 3D ontwerp

Natuurlijk wilt u graag weten hoe uw villa er straks uit komt te zien. Wij vinden het belangrijk dat u zich zo goed mogelijk kunt inleven. Wij ontwerpen uw villa in 3D zodat in het definitief ontwerp alles volledig naar wens is. Aan de hand van het 3D ontwerp zetten we samen met u de puntjes op de i.

Uw villa gebouwd onder vrije architectuur

Onze architecten laten zich graag door u uitdagen! Bij Livingstone hebben we ruime ervaring in het bouwen onder architectuur. Geen cataloguswoning, maar bij ons wordt een woning altijd op maat ontworpen. Wij ontwerpen geheel naar uw idee een nieuwe villa voor u en wij werken uwe wensen tot in detail uit. Wij gaan kostenefficiënt, professioneel en volgens hoge kwaliteitseisen te werk. 

Zien en aanraken op het inspiratieplein

Uw ontwerp komt op ons inspiratieplein tot leven! U krijgt van ons uitgebreide toelichting en advies over materialen, bouwconstructies en onderdelen. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes maakt!

Woningborg-garantie

Een huis bouwen is een grote financiële stap in uw leven. Die stap moet zeker voelen en daar moet u achterstaan. Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. De bouw van uw woning is dus altijd gegarandeerd!

We komen de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na.

Wilt u een eigen huis bouwen?

Een eigen huis bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Geen standaard prefab woning maar we creëren een uniek woningontwerp gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen. Bekijk onze villa’s om inspiratie op te doen of ga samen met een van onze architecten aan de slag met het ontwerpen van uw droomvilla.

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak op ons inspiratieplein.

Lees onze andere artikelen om nóg meer inspiratie op te doen:

 

❮ Naar nieuwsoverzicht