Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Huis met wellness laten bouwen?

In deze maatschappij leven we dagelijks in veel hectiek en ervaren we vaak een hoge werkdruk. Het momentje dat we dan thuis voor onszelf hebben om te kunnen ontspannen is daarom extra belangrijk. Dit moment zit hem in de kleine dingen, maar ook een plek om heerlijk thuis te ontspannen is erg belangrijk. Laat daarom uw huis met wellness bouwen! Zo kunt u elke dag genieten van uw welverdiende ontspanmoment. 

De mogelijkheden van een eigen wellnessruimte

Bij wellness gaat het om de zoektocht van de mens naar de balans tussen lichaam en geest. Pure ontspanning en tot rust komen staan hierbij centraal. Dit gevoel zouden we natuurlijk het liefst elke dag in huis halen. Dat kan!

Bij Livingstone bouwen wij graag een woning voor u op maat waarin we uw eigen wellnessplekje creëren. Denk dan aan een sauna, een whirlpool of een zwembad. Onze architect neemt al uw wensen mee en zorgt ervoor dat uw droomhuis gerealiseerd kan worden. Zo hoeft u het huis niet te verlaten om toch een wellnessmoment te ervaren. Wie wil nou niet het comfort van een eigen wellness?

villabouw

In slechts 7 stappen uw droomhuis bouwen

Livingstone creëert en realiseert graag de woning van uw dromen. Het voordeel dat u heeft als u een huis laat bouwen door Livingstone is dat al uw wensen gelijk in uw huis opgenomen worden. Dus als u graag een zwembad in de tuin wilt en daarnaast nog een sauna, dan verwerkt onze architect dit in het ontwerp. We stemmen alles in uw huis op elkaar af waardoor het als één geheel mooi samenkomt. Ook de stijl van het huis kiest u zelf. Wilt u bijvoorbeeld een moderne schuurwoning of bent u meer gecharmeerd van een tijdloze jaren 30 woning? U bepaalt het helemaal zelf!

In globaal 7 stappen realiseren we uw woning en zorgen we ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Denk aan vergunningen, contracten en bestemmingsplannen. Tijdens de bouw van uw huis hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken. Wij zorgen dat alles geregeld wordt. Hierdoor blijft het bouwen van een eigen huis ook voor u een feestje. Bovendien bouwen wij altijd onder de Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd gegarandeerd is. Ook komen wij onze garantieverplichtingen op bouwkwaliteit altijd na. 

wellness huis bouwen

Bouw uw woning met wellness samen met Livingstone

Wilt u graag een woning laten bouwen? Bij Livingstone bouwen we geen standaard prefab huis, maar bouwen we een woning die voldoet aan al uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met een van onze architecten. Wilt u eerst nog even rondkijken? Doe dan alvast wat ideeën op op ons inspiratieplein.

❮ Naar nieuwsoverzicht