Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Huis ontwerpen

Uw ideale droomwoning ontwerpen en bouwen met Livingstone

Uw unieke huis ontwerpen

Plannen om uw eigen huis geheel naar eigen wens te ontwerpen? Livingstone is de ideale partner om samen uw droomwoning te ontwerpen én te laten bouwen. Dankzij onze architecten en specialisten kunt u optimaal genieten van een zorgeloos traject. 

Livingstone ontwerpt en bouwt op maat ontworpen levensloopbestendige, energiezuinige, duurzame villa’s door heel Nederland. Gedurende het hele proces ontzorgt Livingstone u volledig. Zo kunt u genieten van een onbezorgd ontwerp- en bouwproces. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Lees meer

Uw huis laten ontwerpen & bouwen door Livingstone

Een huis laten ontwerpen en vervolgens laten bouwen is een spannend maar bovenal leuk proces. Een goede samenwerking met een partij die alle kennis en expertise in huis heeft om uw droomwoning te ontwerpen en te bouwen is daarom erg belangrijk. Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Kortom, een huis bouwen met Livingstone is voor u een zorgeloos traject met verschillende feestelijke momenten.

Samen ontwerpen en bouwen we uw toekomstige huis dat voldoet aan al uw persoonlijke woonwensen en de mogelijkheden op uw kavel. Heeft u nog geen kavel op het oog? Wij kijken graag met u mee en adviseren waar nodig. Livingstone is het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen gedurende het hele proces. Denk hierbij ook aan overleg met gemeentes, leveranciers en het opstellen van eventuele bestemmingsplanprocedures.

Huis ontwerpen in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

Tijdens een eerste gesprek kijken we samen naar uw woonwensen en -behoeften, geven wij advies of bieden wij hulp bij uw (toekomstige) kavel en kijken we naar alle mogelijkheden voor de realisatie van uw nieuwe woning.

 

2

Conceptontwerp

in een volgende afspraak gaan we verder met het ontwerp en de bijbehorende richtprijs van uw toekomstige droomhuis. Onze architect houdt hierbij rekening met al uw persoonlijke wensen en ideeën en de mogelijkheden van uw kavel.

 

3

Villa in 3D en prijsopgave

bent u helemaal tevreden? Na de feestelijke ondertekening van de overeenkomst ontvangt u een 3D-ontwerp van uw droomvilla inclusief een richtprijs. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan tijdens de bouw.

 

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

Onze Livingstone architecten hebben in de afgelopen jaren al veel unieke woningen ontworpen en gebouwd.
Benieuwd? Bekijk een aantal van onze gerealiseerde woningen.

Over Villa Gilze

Villa Gilze is een exclusief woningontwerp met een stoere uitstraling. Deze op maat ontworpen schuurwoning kent verschillende prachtige details en valt op door het speels uitgewerkte lijnenspel en het contrasterend kleurgebruik in gevelstenen.

Over Villa Dordrecht

Villa Dordrecht is een statig ontwerp met veel aandacht voor detaillering. De stijlvolle villa is uitgevoerd in een warme steen en voorzien van vele sierlijke details met o.a. de gebogen “makelaar” in de topgevels.

Waarom Livingstone?

Uw eigen, unieke huis laten ontwerpen? Livingstone is uw persoonlijke en betrokken partner. Samen met ervaren architecten en gespecialiseerde lokale bouwpartners zorgen wij ervoor dat het ontwerp van uw ideale huis voldoet aan uw persoonlijke wensen en past binnen de regelgeving van uw kavel. Het doel van Livingstone: u zorgeloos laten genieten van het hele proces. Van ontwerp tot en met de feestelijke oplevering!

1

Volledig op maat ontworpen woning

Alle woningen die Livingstone bouwt zijn 100% maatwerk. Wilt u inspiratie opdoen? Kom naar ons inspiratieplein in Breda en bekijk vier volledig ingerichte woningen.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Van schets tot de uiteindelijke oplevering, voor volledige ontzorging gedurende het bouwproces.

3

Vaste bouwpartners

Samen met vaste, lokale aannemers realiseert Livingstone unieke woningen door heel Nederland.

Download het gratis inspiratieboek boordervol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Over Livingstone

Uw eigen exclusieve villa laten bouwen? Livingstone is uw persoonlijke en betrokken partner. Samen met ervaren architecten, specialisten en ervaren bouwpartners zorgen wij ervoor dat uw ideale woningontwerp voldoet aan alle wensen en eisen van de kavel. Livingstone ontzorgt: van ontwerp tot en met de feestelijke oplevering.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een huis laten ontwerpen?

Aan het ontwerpen van uw huis zitten veel voordelen. Zo kunt u uw persoonlijke en unieke woning geheel naar eigen wens, stijl en smaak laten ontwerpen. U bepaalt zelf de grootte, de verdeling van ruimtes en de inrichting. Uiteraard wordt tijdens het ontwerpen ook gekeken naar de regelgeving op uw kavel. Livingstone helpt u bij het realiseren van uw droomhuis.

Wat kost het ontwerpen van een huis?

De kosten voor het laten ontwerpen en bouwen van een huis, is geheel afhankelijk van uw woonwensen en -behoeften. Tijdens een eerste gesprek worden al uw wensen in kaart gebracht en gaat de architect aan de slag met een eerste schets. In een volgend gesprek ontvangt u een gerichte prijsindicatie van de totale bouwkosten.

Hoe ziet het ontwerpproces eruit?

Het Livingstone ontwerpproces begint met een eerste ruwe schets, gevolgd door een 3D woningontwerp gemaakt door een van onze architecten. Na akkoord op het woningontwerp wordt u verbonden aan uw persoonlijke kopersbegeleider die u volledig adviseert en begeleidt bij het maken van de juiste keuzes op afwerkingsniveau en comfort. Benieuwd naar het volledige proces? Lees het hier.

Zijn de villa’s die Livingstone bouwt energieneutraal?

Alle villa’s bij Livingstone worden op maat ontworpen. Bij het ontwerp van uw droomwoning houden onze architecten rekening met de norm Bijna Energie Neutrale Gebouw (BENG). Zij geven advies over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen zoals een aardwarmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie, triple glas en overige opties. Welke keuzes u daadwerkelijk maakt, bepaalt u uiteindelijk zelf.