Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Huis ontwerpen

Uw eigen huis ontwerpen? Livingstone bouwt geen standaard prefab woning. Als u een huis gaat bouwen dan wilt u graag zoveel mogelijk bij het project betrokken worden. Logisch! U bent de toekomstige bewoner. Een huis laten bouwen is een spannend project. Bij Livingstone wordt u vanaf de kennismaking op ons inspiratieplein tot de oplevering van uw woning bij dit leuke project betrokken.

Livingstone bouwt huizen door heel Nederland. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen. Ga niet voor een standaard cataloguswoning. Daag onze architect uit!

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Kom kennismaken en inspiratie opdoen!

Op ons inspiratieplein vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer. Ons inspiratieplein is de ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Download het gratis inspiratieboek boordervol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Huis ontwerpen en prijsopgave

Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp.  Uiteraard wordt uw huis ontworpen binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. U kunt voor iedere bouwwens bij Livingstone terecht!

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Uw villa in definitief 3D ontwerp

Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. U wilt natuurlijk graag weten hoe uw villa er straks precies uit komt te zien, dat begrijpen we heel goed. Aan de hand van het 3D ontwerp zetten we samen met u de puntjes op de i. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar voor de bouw van uw droomhuis!

Van huis ontwerpen tot huis bouwen: we gaan van start!

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw droomhuis.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

De oplevering van uw huis

Als het bouwen van uw huis klaar is, dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering.

Uw huis is ontworpen en gebouwd. Welkom thuis!

Welkom thuis! Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Uw eigen huis ontwerpen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis ontwerpen en vervolgens uw eigen huis bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

Lees ook eens: wat kost een huis bouwen.