Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Kiezen voor een gashaard in een gasloze woning?

Een gashaard in een gasloze woning? Dat klinkt niet logisch. Toch kunt u er nog steeds voor kiezen om een gashaard of gaskachel in uw gasloze woning te laten plaatsen!

De discussie over het gebruik van gas blijft actueel en er wordt gezocht naar alternatieven voor woningverwarming. Echter zien we dat de nieuwe technieken nog niet allemaal optimaal functioneren en een (lokale) haard of kachel de oplossing kan zijn. Een moderne gashaard of-kachel zorgt voor directe, lokale warmte en is daarmee een verantwoorde en comfortabele aanvulling op de basis warmtevoorziening in uw woning. Tijdens koudere momenten is het vaak niet nodig om het hele leidingstelsel te verwarmen met uw CV-ketel of warmtepomp. Dit zorgt voor onnodig energieverbruik terwijl een gashaard zorgt voor de warmte in de ruimte waar u het nodig heeft.

Onze partner Van Manen haarden en kachels vindt voor iedere woning de perfecte oplossing voor verantwoorde warmte anno nu. Van Manen denkt graag mee in de mogelijkheden van de toekomst. Wilt u genieten van een echt vuur dat eenvoudig en snel ontstaat? Kies dan voor een gashaard! Door gebruik van innovatieve technieken wordt het vlammenspel van een houtvuur bijna geëvenaard. Met het grote verschil dat u niet zelf een vuur hoeft te stoken, maar dat u met 1 druk op de knop het vuur tot leven roept.

Gaat u een gasloze woning en wilt u graag een gashaard laten installeren? Geen probleem! De meeste moderne gashaarden en gaskachels zijn ook leverbaar op propaan of kunnen vrij eenvoudig omgebouwd worden naar een toestel op (bio) propaan. Dus ook een gasloze woning kunt u Verantwoord Verwarmen met een gaskachel.

❮ Naar nieuwsoverzicht