Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan" - Villa De Kwakel -

Villa De Kwakel

Het ontwerp van deze moderne woning is ingetogen, monolitisch vormgegeven qua materiaal en kleur. Een villa van Livingstone is altijd maatwerk. Wij maken de droomwoning zoals de opdrachtgever het graag wil zien. De woonwens van deze villa was een strakke moderne woning met een binnen-buiten verbinding. Dat is absoluut gelukt bij deze Livingstone woning. De horizontaal verwerkte geostylistix gevelstenen zijn donker van kleur wat mooi contrasteert met de witte delen van de carport en de aanbouw aan de achterzijde.

droomhuis

“Voor je gaat bouwen moeten er veel beslissingen worden genomen. Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan en zo een stijl voor de woning te bedenken. Alle wensen van de gezinsleden worden zo ook overzichtelijk en hiermee kun je samen met de architect verder ontwerpen. In Breda, bij Livingstone zelf valt ook genoeg inspiratie op te doen. Zo’n 1200 m2 aan ideeën en mogelijkheden, waaronder vier inspiratievilla’s op ware grootte en een ruime keuze aan bouwmaterialen.”

Aan de voorzijde oogt de woning vrij gesloten, de verrassing zit aan de achterzijde met een open en licht achterwand. Op deze manier brengen we buiten naar binnen en andersom. Bij de bouw van een woning blijft het draaien om keuzes maken Niet alleen qua kosten, maar ook esthetisch. Onze opdrachtgevers wilden bijvoorbeeld een smalle steen.

ervaring Livingstone

“We zijn overal gaan rondkijken naar huizen met smalle en donkere stenen om te zien wat we wel en niet mooi vonden. Het idee was om een betonnen steen te nemen, maar dat bleek te zwaar. Zo kwamen we bij de geostylistix gevelsteen. Toen kwam de vraag welke voegkleur wij wilden. Gelukkig hebben ze bij Livingstone veel voorbeelden, maar ook eigen ideeën behoren tot de mogelijkheden. We hebben nu een iets lichtere voeg, maar wel stootvoegloos metselwerk. Dit in combinatie met een gladde, tegen elkaar aanliggende dakpan, zorg voor een een strak uiterlijk.

interieur

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.