Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster
"We wilden niets standaard" - Villa Hellevoetsluis -

Villa Hellevoetsluis

Deze exclusieve Livingstone villa is een combinatie van verschillende stijlen. Landelijke, kubistische en industriële invloeden zijn hier in 1 ontwerp gevangen. De woning is een mooie mix van een lichte plint met hoge accenten in het midden en een donkere bovenlaag. Het is kubistisch dat door de rieten kap neigt naar het landelijke, maar door de aluminium nok strak en modern blijft.

villabouw

Grote betonnen stepping stones leiden richting de voordeur. Daarachter is de hal met warme kleuren en het licht dat via taatsdeuren binnenvalt. Achter die deuren is direct de eethoek in een hoge ruimte waar de hoge glazen gevel uitzicht biedt op de tuin met daarachter een brede watergang. De grof gemetselde wand geeft deze hoek een industriële sfeer. De centrale trap is onder open heeft zo toegang tot de keuken met luxe goud/bronzen uitstraling. De woonkamer is gerealiseerd op de eerste verdieping. Hier is een prachtig uitzicht over het weids polderlandschap. Op de begane grond is wel een wellness ruimte met zwembad gecreëerd. Deze mix van stijlen en afwijkende verdeling van ruimten is ontstaan in samenspraak met onze opdrachtgevers.

exclusief wonen

“We wilden niets standaard. De trap wilden we dus niet in de hal. Samen met de woonkamer op de verdieping kreeg de hele indeling een twist. Iedere ruimte heeft een eigen actie en tussen de ruimten is er interactie. Door de combinatie van modern, landelijk en industrieel gebeurt er veel. De staalconstructie en de betonnen tussenvloeren wilden we laten zien. Door warme en rijke materialen te gebruiken voor afwerking en stoffen, is het luxe geheel geworden. De afwijkende vormen maken het constructief lastig om te ontwerpen en bouwen. Livingstone blijkt die expertise wel te hebben.

wellness

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.