Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Klassieke villa laten bouwen

Laat u door Livingstone uw klassieke villa bouwen? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Zo ook voor de klassieke villa van uw dromen! Wij maken graag een unieke villa voor u op maat, die aan al uw wensen voldoet. 

Een klassieke woning staat vaak bekend om zijn tijdloze en elegante uitstraling. Vaak kan een klassieke villa herkend worden aan de sierlijke details, het statige voorkomen en de symmetrie. Door zijn charme blijft een klassieke villa toch een van de meest geliefde bouwstijlen. Ook bij Livingstone hebben we al verschillende prachtige klassieke villa’s mogen bouwen.

Realisatie van het ontwerp

Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte klassieke villa van Livingstone zullen we u van a tot z begeleiden in het realiseren van uw droomvilla. Onder begeleiding van onze architect zal er een wereld van mogelijkheden voor u opengaan. We denken hierin graag met u mee en maken een ontwerp dat geheel voor u op maat is. Samen met de architect komt u tot een ontwerp dat bij u past. Gaat u dan voor een stadsvilla of toch eerder voor een landhuis? Dit mag u zelf bepalen! Wilt u al gelijk inspiratie opdoen? Vraag dan alvast eens ons inspiratieboek aan.

klassieke woning laten bouwen

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Wanneer u helemaal tevreden bent met het 3D ontwerp van onze architect en uw goedkeuring heeft gegeven, zullen wij de vergunningen regelen. Na goedkeuring welstand wordt door ons een omgevingsvergunning aangevraagd. Daarnaast regelen we dat er een aannemingsovereenkomst opgesteld wordt tussen u en onze bouwpartner. Vervolgens gaan we over naar het leukste gedeelte: het bouwen van uw droomvilla!

De bouw van uw klassieke villa

We kunnen van start! Allereerst zullen we uw huis casco bestellen. Onze bouwpartner zal vervolgens de bouw gaan voorbereiden en de fundering leggen. Binnen enkele weken zal uw woning casco geplaatst worden en kunnen we aan de slag met de afronding van uw villa. Livingstone bouwt geen standaard prefab woning, maar u profiteert wél van de voordelen van een prefab casco. We verzorgen hierbij graag het hele plaatje, zodat u zo snel mogelijk de sleutel van uw droomvilla in handen krijgt. Bovendien bouwen we bij Livingstone altijd onder de Woningborg-garantie. Zo komen we de garantieverplichtingen van bouwkwaliteit altijd na. 

Klassieke villa laten bouwen

Welkom in uw nieuwe huis

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Na een zeer grondige kwaliteitscontrole kunt u gaan genieten van uw nieuwe huis. Mocht u achteraf nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u hiervoor altijd bij ons terecht. Zo bieden we niet alleen uitstekende service tijdens de bouw van uw huis, maar ook daarna kunt u altijd op ons rekenen!

Laat uw villa bouwen door livingstone!

Een eigen klassieke villa laten bouwen? Livingstone bouwt klassieke villa’s door heel Nederland en zorgt er graag voor dat de villa van uw dromen gerealiseerd wordt. Wilt u een huis laten bouwen, maar wilt u eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons inspiratieboek of maak een afspraak met een van onze architecten.

❮ Naar nieuwsoverzicht