Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Landelijk huis laten bouwen?

Wilt u een landelijk huis laten bouwen? In samenspraak met de architect kunt u uw eigen invulling geven aan de warme, vriendelijke uitstraling van uw landelijke villa.

Een huis bouwen, dat vraagt om de nodige voorbereidingen. Een leuk onderdeel daarvan is het opdoen van inspiratie. Op onze website tonen wij u talloze verschillende ontwerpen ter inspiratie. In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van landelijke villa’s.

1. Royale villa met een luxe uitstraling

Dankzij de prachtige rieten kap in combinatie met de wit gekeimde gevels en donkere accenten, heeft Villa Korenweide een luxe uitstraling.

Wilt u een landelijk huis laten bouwen met een rieten dak? Riet staat voor de rijke romantiek van het landelijke leven.

2. Gevarieerd architectuur

Villa Zwaenehof valt op door de variaties in de architectuur. Het zijn de kleine dingen die de villa een uitgesproken karakter geven: de samengestelde kap met verspringende noken goothoogtes, de robuuste schoorstenen en het elegante afdakje boven de entree.

3. Comfort, rust en klasse

Comfort, rust en klasse vat Villa Rustiek in drie woorden samen. De overheersende kapvorm is beeldbepalend. De villa komt zeer vriendelijk over door de lage goothoogte. Een bijzonderheid van de villa is dat deze zeer veel lichtinval heeft, ondanks de lage goothoogte.

Wilt u een eigen huis laten bouwen?

Een eigen huis ontwerpen en bouwen? Ga dan voor een landelijke villa van Livingstone. Geen standaard prefab woning maar we creëren een uniek woningontwerp gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen. Bekijk onze villa’s om inspiratie op te doen of ga samen met een van onze architecten aan de slag met het ontwerpen van uw droomhuis.

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak op ons inspiratieplein.

Lees onze andere artikelen om nóg meer inspiratie op te doen:

❮ Naar nieuwsoverzicht