Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Levensloopbestendige woning

Met een levensloopbestendige woning bent u voorbereid op alle levensfasen, waardoor u er heerlijk lang in kunt blijven wonen. Als het meezit zelfs uw hele leven.

Bij de term levensloopbestendig denkt u waarschijnlijk niet direct aan een luxe en moderne villa. Dit komt omdat een levensloopbestendige woning in de volksmond ook wel een seniorenwoning wordt genoemd. Toch is dat wel wat u kunt verwachten van een levensloopbestendige woning van Livingstone! Ook als u nog vitaal bent kan een levensloopbestendige woning prima voldoen aan uw woonwensen op dit moment.

We realiseren de villa van uw dromen! Livingstone bouwt huizen door heel Nederland. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Kom kennismaken op ons inspiratieplein!

Kom kennismaken en inspiratie opdoen op ons inspiratieplein in Breda! U vindt er vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Download het gratis inspiratieboek boordervol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Schetsontwerp en prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Wij kunnen ieder soort huis bouwen. Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco.

Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Uw levensloopbestendige woning in 3D

U wilt natuurlijk weten hoe uw levensloopbestendige woning er straks precies uit komt te zien. Daarom presenteren wij uw villa in 3D en zetten aan de hand daarvan samen met u de puntjes op de i. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar voor de bouw van uw droomhuis!

Levensloopbestendige woning bouwen

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw levensloopbestendige woning.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen. Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Oplevering van uw levensloopbestendige woning

Is het bouwen van uw levensloopbestendige woning klaar? Dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering.

Welkom thuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Levensloopbestendige woning bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen levensloopbestendige woning bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.