Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak van een woning bouwen een feestje met Livingstone!

Wilt u uw droom eindelijk vervullen en zelf een woning bouwen? Een woning die geheel voldoet aan al uw wensen, zonder dat u concessies hoeft te doen? Bij Livingstone bouwen we niet alleen de woning van uw dromen, maar maken we het bouwen van een eigen woning ook leuk voor u! We begeleiden u graag bij het realiseren van uw droomwoning. 

De eerste stap: Het ontwerp van uw woning

Als u een eigen woning gaat bouwen is de eerste stap inspiratie opdoen en het ontwerpen van uw woning. Onze architect ondersteunt u graag tijdens dit gehele proces. U kunt ervoor kiezen om van tevoren inspiratie op te doen of om er blanco in te gaan. 

Als u van tevoren inspiratie op wilt doen kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen op onze pagina met 3D villa’s. Daar vindt u verschillende 3D ontwerpen van enkele villa’s die wij voorheen al gebouwd hebben. Wilt u al inspiratie opdoen? Bezoek dan ons inspiratieplein in Breda of online op de website. Op ons inspiratieplein vindt u meer dan 1.200 m2 aan ideeën, mogelijkheden en bouwmaterialen.

Vervolgens geeft u aan onze architect al uw wensen door en neemt hij met u de mogelijkheden door. Daarna maken wij voor u een ontwerp op maat. We vinden het bij Livingstone erg belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en we beginnen daarom pas aan de bouw als alles voor u naar wens is. 

woning bouwen

Het creëren en realiseren van uw droomwoning!

Wanneer het ontwerp af is, zorgen wij ervoor dat de welstandscommissie uw ontwerp goedkeurt en dat alle vergunningen zijn geregeld, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Vervolgens gaan we beginnen aan de bouw van uw woning. 

Livingstone bestelt altijd casco, dat wil zeggen dat u de voordelen heeft van een snelle levering zoals bij een prefab woning, maar wel een geheel uniek ontwerp heeft. In globaal zestien weken tijd realiseren wij uw woning. Bovendien verzorgen wij hierbij het hele totaalplaatje. Zo zorgen we ervoor dat alles van a tot z voor u geregeld is, zodat u geheel ontzorgd wordt.

Genieten van een woning op maat

Tot slot is het enige wat u hoeft te doen, is de sleutel ophalen en dan is het tijd om te genieten! Bij Livingstone vinden we een goede service achteraf net zo belangrijk. Dus mochten er, ook jaren na de oplevering, nog vragen of andere zaken zijn dan kunt u altijd bij ons terecht! 

woning bouwen

Een woning laten bouwen? Kies voor Livingstone!

Wilt u uw droom om een eigen woning te bouwen in vervulling laten gaan? Kom dan inspiratie opdoen bij Livingstone! Wij laten die droom graag uitkomen en bouwen met plezier een woning voor u op maat, waar u jarenlang plezier van heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan snel een afspraak in met een van onze architecten, want we zitten snel vol! U kunt natuurlijk ook eerst ons inspiratieboek aanvragen.

❮ Naar nieuwsoverzicht