Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

De dagelijkse luxe van wonen in uw droomhuis!

Bezoek ons Najaarsevent op 26 en 27 september!

Het lijkt nog ver weg, maar de herfst komt eraan. U brengt dan automatisch meer tijd thuis en binnen door. In een villa van Livingstone betekent dat puur genieten. Livingstone neemt namelijk al uw woonwensen mee in het ontwerp.

Ontdek de vele mogelijkheden
Samen met onze partners laten we u graag kennismaken met de laatste (duurzame) innovaties en mogelijkheden op woninggebied. Kom ook langs!

villa

Livingstone
Kom naar het najaarsevent en ontdek de unieke aanpak van Livingstone. Maak kennis met onze architecten en adviseurs en laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw droomvilla. Op ons inspiratieplein kunt u uitgebreid rondkijken in de vier villa’s op ware grootte en ideeën opdoen voor uw eigen nieuwe woning. Neem alvast een digitaal kijkje op ons inspiratieplein.

Ook vindt u hier heel veel voorbeelden van materialen. Van stenen, dakpannen en trappen bijvoorbeeld. Maar neem vooral ook ’s een kijkje bij ons uitgebreide assortiment deuren.

Interieur
Bij Livingstone geven we niet alleen aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe woning. Ook het interieur en de keuken en badkamer komen ruimschoots aan bod. En met de juiste verlichting komen uw woning en interieur optimaal tot hun recht. Wij informeren u graag over de slimme en duurzame mogelijkheden op dit gebied.

Haard
Wilt u heerlijk genieten van de sfeervolle warmte van een haard of houtkachel? Of gaat uw voorkeur uit naar een meer duurzame pellet- of gaskachel? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden zodat u in de winter kunt genieten van een aangename warmte in uw woning.

Warmtepompen
Met een duurzame warmtepomp is uw droomwoning helemaal klaar voor de toekomst. Onze adviseur vertelt u graag hoe het werkt.

Tuin
Ook u tuin is een belangrijk onderdeel van uw nieuwe woning. Of u nu kiest voor groot en weelderig of compact en knus. Alles is mogelijk. Onze partner Don Hoveniers is dit weekend ook aanwezig om de mogelijkheden door te nemen.

Wat zijn uw woonwensen?
Onze architecten horen graag meer over uw bouwplannen. Zij kunnen uw woonideeën perfect vertalen naar een woningontwerp op maat. Geen enkele woonwens is ons te gek. Kom langs op het Najaarsevent en ervaar de mogelijkheden!

Voor de kids
Ook uw kinderen zijn van hart welkom. Op het springkussen kunnen zij zich heerlijk uitleven.

Kom langs!
Wilt u dat ook, zo’n (t)huis dat van alle gemakken is voorzien?
Kom dan op zaterdag 26 of zondag 27 september naar het Livingstone Najaarsevent. Hier doet u eindeloos veel ideeën op en ontdekt u innovatieve oplossingen en duurzame concepten. Laat u inspireren!

Heeft u specifieke vragen over onze mogelijkheden op uw kavel?
Plan dan een rondleiding in met één van onze architecten. Bel 076-5735735 of mail naar info@livingstone.org.

* Vanzelfsprekend hanteren wij de RIVM richtlijnen.

Livingstone Najaarsevent
Zaterdag 26 september tussen 10.00 uur en 17.00 uur

Zondag 27 september tussen 12.00 uur en 16.00 uur
Vossenberg 4, 4825 BH Breda

Bij het gebruik van uw navigatie raden we aan om het adres Konijnenberg 90 aan te houden.

Vraag hier ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht