Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Notariswoning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat.

Een notariswoning bouwen met Livingstone

Een prachtige notariswoning laten bouwen met rijke detaillering, symmetrie en een luxe uitstraling? Livingstone is uw partner voor het bouwen van uw persoonlijke droomwoning! De bouwstijl van een notariswoning kenmerkt zich door een symmetrisch ontwerp, rijke details, een gecentreerd entree, een eenvoudige hoofdvorm en strakke basislijnen. 

Livingstone ontwerpt en bouwt uw toekomstige notariswoning volledig op maat. U wordt volledig ontzorgd gedurende het ontwerp- en bouwproces. Alle partijen werken samen via één centraal punt, Livingstone. Zo geniet u van het hele proces en uw droomwoning. Benieuwd naar ons volledige proces? Bekijk onze werkwijze. 

Bekijk ons proces

Ontwerp uw notariswoning met uw eigen architect

U hoeft zich geen zorgen te maken over alle regelgeving en eisen van de kavel. Onze architecten brengen in kaart wat de mogelijkheden zijn en zorgen dat uw toekomstige woning voldoet aan het beeldkwaliteitsplan. 

Uw eigen architect

Uw eigen persoonlijke en unieke notariswoning laten ontwerpen en bouwen. Het is mogelijk bij Livingstone. Onze architecten zorgen ervoor dat uw droomwoning geheel op maat ontworpen wordt. Tijdens een eerste oriënterend gesprek brengen zij samen met u uw wensen, ideeën en eisen in kaart. In het vervolggesprek wordt er gewerkt aan een ontwerp en worden de mogelijkheden van uw kavel besproken. Samen bouwen we uw droomwoning.

Over het proces van Livingstone

1

Kennismaking & oriëntatie

Benieuwd wat Livingstone voor u kan betekenen? Maak kennis met onze architecten tijdens een oriënterend gesprek. Samen bekijken we uw woonwensen en helpen bij het kiezen van een kavel en kijken naar de mogelijkheden.

2

Schetsontwerp

Tijdens een vervolggesprek wordt een eerste ontwerp gerealiseerd aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden die de kavel biedt.

3

3D ontwerp en kosten

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u met Livingstone als partner werken? Dan ontvangt u uw maatwerk droomwoning in 3D inclusief een vaste prijs van de bouwkosten. 

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

De architecten van Livingstone hebben door de jaren heen al vele exclusieve woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Elk villaontwerp is een vertaling van de persoonlijke wensen en voorkeuren van de toekomstige bewoners. Bekijk een selectie van onze gerealiseerde notariswoningen.

Over Villa Aerdenhout

Deze villa combineert architectonisch gezien alles wat er op het gebied van klassiek en vorstelijk wonen mogelijk is. Het ontwerp is gebaseerd op de unieke combinatie van de visies van oude en nieuwe bouwmeesters. Met deze villa wordt u rentmeester van een tijdgeest.

Over Villa Zoetermeer

Villa Zoetermeer is een prachtige klassieke villa. Dankzij het geheel symmetrisch ontwerp ontstaat een imposante uitstraling. Moderne stijlinvloeden zijn terug te vinden in de witte gevels en de strakke donkere belijning. Hierdoor heeft deze villa een unieke en geheel eigen karakter.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Woningontwerp en woningbouw worden samengebracht bij Livingstone. Gedurende het hele proces wordt u volledig ontzorgd en begeleid. Uw notariswoning wordt op maat ontworpen door onze architecten en vervolgens gebouwd met onze vaste bouwpartners. Livingstone is uw vaste aanspreekpunt, samen bouwen we uw droomvilla.

1

Volledig op maat ontworpen woning

Livingstone ontwerpt en bouwt uw villa volledig op maat. Kom langs bij ons inspiratieplein in Breda en bekijk vier volledig ingerichte inspiratiewoningen.

2

Volledige ontzorging

Wij zijn uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Zo ontzorgen wij uw gedurende het hele proces, van schets tot aan de feestelijke oplevering.

3

Vaste bouwpartners

Livingstone realiseert unieke woningen in heel Nederland en werkt daarom samen met vaste, lokale aannemers die bekend zijn met onze werkwijze. Zo realiseren wij samen uw ideale droomwoning.

Over Livingstone

Livingstone is uw architect en bouwpartner voor het realiseren van uw droomvilla. Ons team van ervaren architecten helpt u bij het kiezen van een kavel en het ontwerpen van uw droomwoning. We beschikken over een inspiratieplein in Breda met vier volledig ingerichte modelwoningen. Hier kunt u terecht voor een kennismaking en het opdoen van inspiratie voor uw toekomstige droomwoning.

Veelgestelde vragen

Wat kost een notariswoning?

De kosten van een notariswoning zijn volledig afhankelijk van uw wensen, eisen en behoeften. Na een eerste oriëntatiegesprek wordt een vervolgafspraak ingepland. Hier komt onze architect met een eerste schets en een vaste prijs van de bouwkosten.

Wat is een notariswoning?

Een notariswoning is een symmetrisch ontworpen woning die zich kenmerkt door rijke detaillering en een luxe uitstraling. Deze woningen hebben een klassieke bouwstijl met 19e eeuwse elementen.

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Bij Livingstone start het bouwproces met een schets en 3D-ontwerp van onze architect. Opdracht akkoord? Dan wordt u gekoppeld aan een kopersbegeleider die u helpt bij het maken van keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Benieuwd naar het volledige proces, bekijk het hier.

Zijn de woningen van Livingstone Energieneutraal?

Al onze villa’s worden volledig naar wens ontworpen. Bij het woningontwerp wordt al rekening gehouden met de norm Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Ook adviseren wij u graag over de keuze voor een warmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie en overige duurzaamheidsmaatregelen.