Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Op afspraak blijven wij geopend

Ook in deze bijzondere tijd bent u van harte welkom op ons inspiratieplein in Breda. In verband met alle richtlijnen vanuit het RIVM m.b.t het Coronavirus vragen wij wel uw aandacht voor het volgende:

Ons inspiratieplein is op dit moment enkel op afspraak geopend. U kunt telefonisch een afspraak inplannen via nummer 076- 5735 735. Of u kunt een afspraak inplannen via het afsprakenformulier op onze website. Wij nemen dan contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Wij willen u verzoeken om met maximaal 2 personen naar uw afspraak te komen. Kinderen zijn normaal gesproken van harte welkom, maar in deze periode verzoeken wij om uw kinderen niet mee te nemen.

Onze gastvrouwen en architecten bieden u graag een warm welkom bij Livingstone. Dit bieden zij ook in deze periode nog steeds, alleen dan wel op gepaste afstand en zonder het schudden van handen. Voor, tijdens en na elke afspraak passen we extra hygiënemaatregelen toe.

Mocht u een afspraak hebben gepland, maar blijkt dat u ziek bent of verkoudheidsklachten heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk om te bellen naar 076-5735 735.

Op deze manier kunnen we uw bouwplannen toch goed vormgeven en kunt straks heerlijk genieten in uw droomhuis!

❮ Naar nieuwsoverzicht