Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Financiering

Ook daarbij wordt u volledig ontzorgd

Het is belangrijk dat u op voorhand duidelijk weet wat de totale kosten zijn van uw nieuw te bouwen droomvilla. De technische omschrijving van onze woningen is daarom transparant en zo compleet mogelijk. Maar u moet ook weten wat de eventuele bijkomstige kosten zijn, zodat u exact weet welke investering nodig is. We helpen u graag dat in kaart te brengen. Door dit in een vroegtijdig stadium te doen, kunt u tijdig een goede offerteaanvraag indienen voor uw financiën. Natuurlijk bieden we u ook daarbij volledige ondersteuning.De financiering van uw woning

U wilt precies weten waar u aan toe bent als u uw droomvilla realiseert. Ook financieel. Livingstone begeleidt en ontzorgt u bij het verkrijgen van de juiste financiering en het tijdig aanleveren van alle benodigde stukken. Onze onafhankelijk partner Geijsel Hypotheken is gespecialiseerd in het regelen van de financiering voor de nieuwbouw van vrijstaande woningen. Bekijk hun verhaal en de ervaring van de familie Mooij uit Amsterdam.
Inzicht in uw kosten

Natuurlijk wilt op voorhand weten waar u aan toe bent als u uw droomvilla realiseert. Ook financieel. De technische omschrijving van onze woningen is daarom transparant en zo compleet mogelijk. Maar u moet ook weten wat de eventuele bijkomstige kosten zijn, zodat u exact weet welke investering nodig is. Vul daarom online het handige overzicht in op Mijn Livingstone of download de totaalberekening.

Technische omschrijving

In de technische omschrijving staat precies beschreven welke voorzieningen we tijdens de bouw treffen. Net als de gerealiseerde voorzieningen bij de oplevering. Zo beschrijven we bijvoorbeeld de aansluitingen voor water, elektra en riolering. Daarnaast leest u hoe we te werk gaan tijdens het bouwproces en hoe we uw woning en perceel opleveren. Ook lichten we toe wie waarvoor verantwoordelijk is. Heel helder.

Planning

Om het totale traject van ontwerp tot aan de oplevering van uw droomvilla te kunnen overzien kunt u hieronder onze planning downloaden. Hierin komen alle momenten uit het totale realisatietraject van uw droomvilla aan bod.