Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Schuurwoning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat.

Een schuurwoning bouwen met Livingstone

Vier seizoenen genieten in een landelijke omgeving? Dat kan met een schuurwoning! Laat uw eigen schuurwoning ontwerpen en bouwen door Livingstone. Livingstone ontwerpt en bouwt op maat gemaakte woningen in talloze bouwstijlen. Een schuurwoning is een prachtige, modern, landelijke woning met een sobere en eenduidige vorm. Er wordt vaak gebruikgemaakt van natuurlijke materialen in de vorm van keramische dakpannen, een rieten kap en/of houten geveldelen. De voorzijde oogt vaak meer gesloten, terwijl de achterzijde is voorzien van royale raampartijen. 

Livingstone bouwt uw schuurwoning volledig naar wens. U wordt tijdens het ontwerp- en bouwproces volledig ontzorgd. Alle partijen (architecten, kopersbegeleiders en bouwpartners) werken via één centraal punt: Livingstone. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend kennis met een van onze architecten. 

Lees meer over het proces

Laat uw schuurwoning ontwerpen met onze architect

Bij het bouwen van uw toekomstige schuurwoning moet er veel rekening worden gehouden met regelgeving en papierwerk. Onze architecten zorgen ervoor dat uw woning voldoet aan alle eisen van de kavel. 

Uw eigen architect

Onze architecten hebben over de jaren heen talloze droomwoningen ontwikkeld. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten om uw woonwensen in kaart te brengen en de mogelijkheden van uw kavel te bekijken. Tijdens een vervolgafspraak presenteren wij uw woonontwerp en ontvangt u een vaste prijsindicatie. Voelt u zich hier goed bij en wilt u uw woning bij Livingstone laten bouwen? Dan kan de bouw van uw schuurwoning beginnen. 

Ontwerp uw schuurwoning in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

We bespreken tijdens het oriënterend gesprek uw persoonlijke woonwensen en adviseren u bij de keuze of mogelijkheden van uw kavel. 

2

Schetsontwerp

Tijdens de vervolgafspraak ontvangt u het eerste ontwerp van uw droomwoning. Dit ontwerp is volledig gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen en de mogelijkheden van de kavel.

3

Villa in 3D en prijsopgave

U ontvangt uw schuurwoning in 3D-ontwerp inclusief een vaste prijs van de bouwkosten.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

De afgelopen jaren heeft Livingstone talloze schuurwoningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk een selectie van onze gerealiseerde villa’s.

Over Villa Maasdam

Villa Maasdam is een exclusieve, op maat ontworpen schuurwoning met bijpassende vrijstaande berging. Opvallend zijn het stijlvolle kleurgebruik en de schitterende houten elementen. De voorzijde van de woning oogt speels dankzij het wisselend lijnenspel in de gevel.

Over Villa Abcoude

Deze unieke Livingstone schuurwoning is een prachtig exclusief ontwerp met een schitterende afwerking. De gevels zijn bekleed met gemodificeerde houten panelen waardoor onze opdrachtgever hier tien jaar zorgeloos en onderhoudsvrij van kan genieten.

Over Villa Voorschoten

Deze exclusieve, robuuste Livingstone villa is een moderne vertaling van een bijzondere schuurwoning. Opvallend is de unieke asymetrische kap, die aan de voorzijde deels tot aan de grond doorloopt. Het stijlvolle donkere metselwerk wordt afgewisseld met stijlvolle, houten gevelbekleding.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone brengt de wereld van woningontwerp en woningbouw samen. Samen met onze architecten ontwerpen we uw schuurwoning en realiseren de bouw met onze vaste bouwpartners. Gedurende dit hele proces is Livingstone uw vaste aanspreekpunt.

1

Een volledig op maat ontworpen woning

Livingstone ontwerpt en bouwt luxe villa’s volledig op maat. Op ons inspiratieplein in Breda bevinden zich vier volledig ingerichte modelwoningen. Zo kunt u voldoende inspiratie opdoen voor het bouwen van uw schuurwoning.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. We ontzorgen u volledig bij het bouwen van uw schuurwoning. Van de eerste schets tot en met de oplevering.

3

Vaste bouwpartners

Livingstone realiseert samen met vaste, lokale aannemers unieke woningen in heel Nederland.

Over Livingstone

Livingstone ontwerpt en bouwt droomvilla’s door heel Nederland. Zo heeft u het beste van twee werelden samen. Onze architecten hebben jarenlange ervaring en ontwerpen villa’s die volledig aansluiten bij uw woonwensen en het kwaliteitsplan. Samen met onze bouwpartners en kopersbegeleiders ontzorgen wij u tijdens het gehele bouwproces. 

Om u te voorzien van eindeloze inspiratie kunt u terecht op ons inspiratieplein. Hier hebben we vier volledig ingerichte modelwoningen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een schuurwoning bouwen?

De kosten van een schuurwoning zijn afhankelijk van uw persoonlijke woonwensen. Tijdens een vervolgafspraak ontvangt u het eerste ontwerp van uw villa. Daarbij krijgt u een prijsindicatie voor het ontwerp.

Wat is een schuurwoning?

Een schuurwoning is een populaire architectuurstijl. Deze komt voort uit de heropbouw van een boerenerf nadat de agrarische activiteiten waren gestopt. Na het opruimen van de schuur werd deze vaak omgebouwd tot een tweede huis. Dit resulteerde in een prachtige landelijke woning met een vrije indeling gericht op het landschap.

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Het bouwproces start met het ontwerp van onze architect. Na akkoord wordt u gekoppeld aan een kopersbegeleider die u gedurende het gehele bouwproces begeleidt. Bekijk hier het volledige bouwproces van Livingstone.

Zijn de schuurwoningen die Livingstone bouwt energieneutraal?

Alle villa’s bij Livingstone worden volledig naar wens ontworpen. Onze architecten houden bij het ontwerp rekening met de norm Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Tijdens een persoonlijk gesprek krijgt u advies over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen, zoals een warmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie en overige. Uiteraard bent u vrij om hier wel of niet voor te kiezen.