Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een schuurwoning bouwen met Livingstone?

Wilt u een schuurwoning bouwen? Dan bent u bij Livingstone aan het juiste adres! Livingstone bouwt schuurwoningen door heel Nederland.  Een schuurwoning kenmerkt zich door een eenvoudige strakke hoofdvorm met strakke lijnen, natuurlijke materialen en veel glas (en dus veel natuurlijke lichtinval). 

In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt altijd een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van schuurwoningen.

Een schuurwoning met een warme uitstraling

Villa Bavel heeft een warme uitstraling dankzij de combinatie van de donkere stenen, kozijnen en dakoverstekken.

De achterzijde van deze woning bestaat uit royale raampartijen waardoor u verzekerd bent van veel natuurlijke lichtinval! De berging is afgewerkt met gepotdekselde delen, wat perfect past bij de uitstraling van de schuurwoning.

schuurwoning bouwen

Landelijk & robuust 

Deze schuurwoning is ontworpen in een landelijk maar toch ook een robuuste stijl. De gevels bestaan uit grote raampartijen waardoor u verzekerd bent van een royale lichtinval. De combinatie van verschillende bouwmaterialen maakt Villa Lisse uniek.

schuurwoning lisse

Een indrukwekkende schuurwoning

Deze schuurwoning heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de veranda en de fraaie schoorsteen met haard. Dit, in combinatie met van de opvallende asymmetrische rieten kap tot aan de grond en de zwarte gepotdekselde gevelbekleding, maakt Villa Koelbroeck indrukwekkend en exclusief.

schuurwoning koelbroeck

Een schuurwoning met enkele typische kenmerken

Schuurwoning Villa Oisterwijk kent enkele typische kenmerken, zoals de symmetrische gevels en de forse dakoverstekken. Deze villa staat garant voor veel woonplezier! 

schuurwoning bouwen

Prefab schuurwoning

Wij realiseren graag de schuurwoning van uw dromen! Livingstone bouwt echter geen standaard prefab schuurwoningen. Wij bouwen in heel Nederland prefab casco woningen met een traditioneel afgewerkte buitenkant. Veel mensen denken dat bij een prefab woning niets te kiezen valt. Integendeel zelfs, u heeft bij Livingstone tal van mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren.

Een eigen schuurwoning bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten op ons inspiratieplein.

❮ Naar nieuwsoverzicht