Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
0
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Uw droomvilla bouwen samen met Livingstone

Wilt u een villa laten bouwen? Livingstone begeleidt u graag gedurende het gehele traject. Wij zorgen er graag voor dat uw villa zonder zorgen ontworpen en gerealiseerd wordt. Bij Livingstone weten we bovendien hoe belangrijk het is om met een goede planning te werken. We hebben niet voor niets een app waarin u de gehele planning stap voor stap kunt volgen. We realiseren graag de villa van uw dromen!

Het bespreken van uw wensen en ontwerp

Als u een villa laat bouwen door Livingstone kunt u het gehele ontwerp zelf kiezen. Hierbij kunt u met een van onze architecten samen zitten en maakt onze architect een schets voor u op maat, die aan al uw wensen voldoet. Gaat u bijvoorbeeld voor een moderne villa of houdt u meer van een landelijke stijl? Alles is mogelijk! De architect zorgt er echter wel voor dat uw wensen binnen het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente vallen.

villa bouwen

Het definitieve ontwerp

Nadat het ontwerp door u bevestigd is, gaat onze architect aan de slag om het ontwerp definitief te maken. Bij deze stap zullen alle verschillende opties vastgelegd worden. Na uw goedkeuring zal het plan voor uw villabouw aan de Welstandscommissie van de gemeente worden voorgelegd.

Aanvraag van vergunningen

Een voordeel van het uit handen geven van de bouw, is dat we ook de benodigde vergunningen voor u regelen. Zoals de aanvraag van een omgevingsvergunning. In deze fase zullen we ook een aannemingsovereenkomst voor u opstellen met onze bouwpartner. Bij Livingstone nemen we deze zorgen uit handen, waardoor het bouwen van uw droomvilla een feestje is!

huis bouwen

Start van het bouwproces

Nu kan het leukste deel beginnen! Het bouwen van de villa van uw dromen. Na de goedkeuring van de vergunningen en het plan door de gemeente zullen we van start gaan met de bouw van uw huis. We verzorgen hierbij het hele totaalplaatje. Van het aanleggen van de tuin, het stucen en schilderen van uw huis, tot vervolgens het plaatsen van uw keuken en sanitair. Ook in de afrondende fase nemen wij graag al uw zorgen uit handen. Bovendien werken wij altijd samen met vaste en betrouwbare partners.

Nazorg

Gefeliciteerd met uw nieuwe villa! U kunt nu in uw nieuwe droomhuis gaan genieten. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u natuurlijk altijd nog bij ons terecht.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis bouwen? Ga dan voor een maatwerk villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen! Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten.

❮ Naar nieuwsoverzicht