Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa bouwen

Uw droomvilla volledig op maat

Een unieke villa bouwen met Livingstone

Wilt u uw eigen unieke droomvilla laten bouwen? Geheel naar eigen behoeften, wensen en eisen? Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Van schets en ontwerp tot aan realisatie ontzorgt Livingstone u volledig. Wij ontwerpen en realiseren op maat gemaakte, levensloopbestendige, energiezuinige, duurzame villa’s waar u jarenlang onbezorgd van kunt genieten. 

Livingstone is gedurende het hele proces het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo kunt u optimaal genieten van een onbezorgd bouwproces en na oplevering van uw unieke droomvilla. Benieuwd naar de voordelen?

Lees meer

Voordelen villa bouwen bij Livingstone

Een villa bouwen met Livingstone? Dit is wat wij u bieden:

  • Het ontwerp en de bouw van uw nieuwe villa die helemaal past bij uw persoonlijke woonwensen;
  • Kennis en advies met betrekking tot het kopen van de perfecte kavel en de mogelijkheden voor het bouwen van een woning op deze kavel;
  • Volledige ontzorging gedurende het hele ontwerp- en bouwproces;
  • Onbezorgd genieten van het hele (bouw)proces van uw toekomstige villa;
  • Een duurzame en energiezuinige woning met veel aandacht voor luxe en comfort.

Ontwerp & bouw uw unieke villa

Uw eigen villa laten ontwerpen en bouwen? Bij Livingstone helpen onze ervaren architecten u met het ontwerpen van uw droomwoning die voldoet aan al uw persoonlijke woonwensen. Al uw ideeën worden in kaart gebracht en er wordt gekeken naar de mogelijkheden van uw kavel. Door de jaren heen heeft Livingstone veel verschillende woningen ontworpen en gebouwd in verschillende bouwstijlen. Alles is mogelijk, samen realiseren wij de villa van uw dromen!

Bouw uw villa in 3 stappen

1

Kennismaking & ontwerp

Tijdens een eerste, oriënterend gesprek kijken we samen naar uw persoonlijke wensen en behoeften, geven wij advies of bieden wij hulp bij uw (toekomstige) kavel en bekijken we de mogelijkheden voor de realisatie van uw villa. In het vervolggesprek wordt een eerste ontwerp geschetst. Tevreden? Dan werken wij na het tekenen van de overeenkomst uw woning gedetailleerd in 3D ontwerp uit en dienen het ontwerp in bij de welstandscommissie van uw gemeente.

2

Afwerking en comfort

Na akkoord van de welstandscommissie neemt uw persoonlijke kopersbegeleider het stokje over van uw architect. Uw kopersbegeleider adviseert u bij het maken van de juiste keuzes m.b.t. het afwerkings- en comfortniveau en verzorgt de communicatie tussen u en de lokale bouwpartner.

3

Bouw en oplevering

De bouw kan beginnen! Samen met onze professionele en ervaren bouwpartner uit uw regio realiseren we uw droomhuis. Zit het bouwtraject erop? Dan is het tijd voor een feestelijke oplevering en ontpoppen we samen de champagne. Na een zorgeloos bouwtraject kunt u genieten van uw droomwoning, voorzien van alle gewenste luxe en comfort!

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

De architecten van Livingstone hebben door de jaren heen al vele exclusieve woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland.
Elk villaontwerp is een vertaling van de persoonlijke wensen en voorkeuren van de toekomstige bewoners.
Bekijk een selectie van onze gerealiseerde herenhuizen.

Over Villa Alkemade

Een traditionele villa met een zeer rijke detaillering. Het ontwerp refereert aan begin 20e eeuw wat o.a. terug te zien is in de spitse gevels en ornamenten. De stijlvolle villa is uitgevoerd in een warm-gele baksteen in combinatie met gepotdekselde delen.

Over Villa Den Haag

Deze royale, open woning kent enkele opvallende kenmerken zoals de verspringende gevels, het witte strakke stucwerk in combinatie met de houten delen, de grote glaspartijen, en de ruime overkapping en dakterrassen.

Over Villa Oegstgeest

Deze schitterende villa in Oegstgeest is een stijlvol ontwerp met een geheel eigen karakter dankzij het contrasterend kleurgebruik in combinatie met de robuuste houten elementen. De woning biedt een zee aan woon- en leefruimte.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone brengt twee werelden samen: woningontwerp en woningbouw. Samen met onze architecten ontwerpt u uw unieke villa geheel naar eigen wens en smaak. Livingstone werkt samen met bevlogen, lokale bouwpartners die de bouw van uw droomwoning verzorgen. Gedurende het ontwerp- en bouwproces wordt u volledig ontzorgd en is Livingstone uw vaste aanspreekpunt.

1

Volledig op maat ontworpen woning

Alle woningen die Livingstone bouwt zijn 100% maatwerk. Wilt u inspiratie opdoen? Kom naar ons inspiratieplein in Breda en bekijk vier volledig ingerichte woningen.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Van schets tot de uiteindelijke oplevering, voor volledige ontzorging gedurende het bouwproces.

3

Vaste bouwpartners

Samen met vaste, lokale aannemers realiseert Livingstone unieke woningen door heel Nederland.

Over Livingstone

Uw eigen exclusieve villa laten bouwen? Livingstone is uw persoonlijke en betrokken partner. Samen met ervaren architecten, specialisten en ervaren bouwpartners zorgen wij ervoor dat uw ideale woningontwerp voldoet aan alle wensen en eisen van de kavel. Livingstone ontzorgt: van ontwerp tot en met de feestelijke oplevering.

Veelgestelde vragen

Wat is een op maat gemaakte villa?

Een op maat gemaakte villa betekent letterlijk: op maat ontworpen en gebouwd. Livingstone bouwt samen uw unieke droomvilla van ontwerp tot en met de bouw / realisatie. Benieuwd of wij de geschikte partner voor u zijn om uw persoonlijke villa te bouwen? Maak een vrijblijvende afspraak en laten we kennis maken!

Wat kost het om een villa te laten bouwen?

De kosten van het bouwen van een villa zijn sterk afhankelijk van verschillende aspecten. Denk hierbij aan de grootte van de kavel en uw villa, de woonbehoeften en woonwensen en het interieur. Livingstone brengt al uw wensen in kaart middels een uniek woningontwerp en geeft daarbij een gerichte prijsindicatie van de bouwkosten.

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Het bouwproces bij Livingstone begint met een eerste ruwe schets, gevolgd door een 3D woningontwerp gemaakt door een van onze architecten. Vervolgens wordt u verbonden aan een kopersbegeleider die u tijdens het bouwproces volledig adviseert en begeleidt, zodat u heerlijk kunt genieten van de bouw van uw woning. Benieuwd naar het volledige proces? Lees het hier.

Zijn de villa’s die Livingstone bouwt energieneutraal?

Alle woningen bij Livingstone worden op maat ontworpen. Bij het ontwerp van uw droomwoning houden onze architecten rekening met de norm Bijna Energie Neutrale Gebouw (BENG). Zij geven advies over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen zoals een aardwarmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie, triple glas en overige opties. Welke keuzes u daadwerkelijk maakt, bepaalt u uiteindelijk zelf.