Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Aalden

Over Villa Aalden

Villa Aalden is een robuuste villa met een imposante uitstraling. Onze architect heeft de woonwensen en -ideeën van onze opdrachtgevers optimaal weten te vertalen naar dit exclusieve Livingstone ontwerp. De royale woning is aan de achterzijde fors uitgebouwd waardoor er een zee aan woon- en leefruimte ontstaat. Het ontwerp is perfect in balans dankzij de symmetrie in zowel de voor- als achtergevel.

Heeft u bouwplannen en weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of bent u nog op zoek naar woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 408 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.279 m3 Goothoogte: 6,1 m Nokhoogte: 9,9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.