Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Abcoude

Over Villa Abcoude

Deze unieke Livingstone schuurwoning is een prachtig exclusief ontwerp met een schitterende afwerking. De gevels zijn bekleed met gemodificeerde houten panelen waardoor onze opdrachtgever hier tien jaar zorgeloos en onderhoudsvrij van kan genieten. Speels effect hierbij is dat de panelen op de begane grond horizontaal zijn geplaatst en op de eerste verdieping verticaal. Ook de dakkapellen zijn hierin meegenomen.

De authentieke, schuifbare barndeuren voor de entree geven het ontwerp een karakteristiek uiterlijk. Ook de achterzijde is een plaatje. De verspringende gevels en dakvorm i.c.m de imposante schoorsteen maken het totale ontwerp extra sfeervol.

Net als al onze andere ontwerpen is ook Villa Abcoude geheel naar wens van onze opdrachtgever ontworpen. Ook voor maken onze architecten graag een uniek ontwerp op maat wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Plan vandaag nog een afspraak via telefoonnummer 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 225 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1438 m3 Goothoogte: 4,8 m Nokhoogte: 8,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!