Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Abtswoude

Over Villa Abtswoude

Deze stijlvolle villa heeft luxe uitstraling dankzij de combinatie van donkere gevels en de schitterende rieten kap met forse overstekken. Naar de wens van de opdrachtgever is de woning ontworpen in een moderne stijl met landelijke invloeden. De entree is indrukwekkend met de houten deur, de witte gevels, de houten lamellen en de doorgetrokken rieten kap. De achterzijde van de woning is ontworpen met veel glas, waardoor onze opdrachtgever in de woning kan genieten van een open en lichte sfeer.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 249 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.319 m3 Goothoogte: 3,5 m Nokhoogte: 9,9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.