Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Akersloot

Over Villa Akersloot

Villa Akersloot is een exclusief woningontwerp met een robuust karakter. De woning heeft dankzij het combinatie van wit gestucte en donker gemetselde gevels een uniek karakter. De verschillende houten accenten springen direct in het oog en creëren een warme uitstraling.

De achterzijde is royaal en geheel in stijl uitgebouwd doorgetrokken maar zijn de gevels compleet anders ontworpen. Dankzij de royale raampartijen aan de achterzijde hebben onze opdrachtgevers veel lichtinval in de woning wat direct een lichte en open sfeer creëert. De inpandige veranda is geheel in stijl van de woning ontworpen. Hiermee is een prachtige plek gecreëerd waar ons opdrachtgevers heerlijk kunnen genieten van hun tuin!

Heeft u bouwplannen en wilt u eens met een van onze architecten aan tafel om uw woonwensen te bespreken? Bel ons voor een eerste, vrijblijvende afspraak op 076 – 5735 735. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 241 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1083 m3 Goothoogte: 6,0 m Nokhoogte: 9,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.